Pluspunten
- Goed geadviseerd - Prima aflevering
Pluspunten
Eerste levering waterplanten waren in niet te beste staat. Wel had men er wat extra van een ander soort gratis bij gedaan. Na een week bleek dat de planten niet aansloegen. Hier een bericht over gestuurd. Uiteindelijk heeft men, na overleg, een goed alternatief gezonden. Ik ben zeer tevreden over deze oplossing en de communicatie hierover.
Pluspunten
duidelijke website, goede uitleg van de producten, ruim aanbod van planten
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen punten om te verbeteren.
Pluspunten
Duidelijke website. Goed bereikbare klantenservice. Duidelijke uitleg oo vragen,zowel telefonisch als via mail. Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Verbeterpunten-
Pluspunten
- direct antwoord op je vragen per mail. - goed advies voor alternatieven toen product uitverkocht bleek. - producten doen wat ze beloven: binnen een dag of twee geen stank meer. - bestelling binnen 1 dag onderweg.
Verbeterpunten- misschien iets meer informatie (voor dummies) op de website bij alle producten.
Pluspunten
Na betelling bleek men van 1 plant de kwaliteit niet te kunnen garanderen en heeft men contact gezocht de levering uit te stellen. daarna is met een extratje geleverd. Prima! Beter goede kwaliteit als overhaaste levering
Pluspunten
snelle levering netjes verpakt
VerbeterpuntenAls je poelslakken én posthoornslakken verkoopt, geef dat dan aan op de site. Ik heb niet alleen poelslakken gehad, waardoor er bij mij verwarring is geweest. Jammer dat er ook niet even is teruggebeld, ondanks de receptioniste dit wel aangaf
Geachte mevrouw, Dank voor uw recensie. Op de site staat dit duidelijk vermeld. Het pakket wat u heeft gekocht heet ook Poelslakken mix. Ik zie wel dat de marktplaats advertentie duidelijker kan. Dit zullen we aanpassen. Voor het feit dat u niet bent teruggebeld wil ik mijn excuses aanbieden. Het is erg druk geweest afgelopen weken en dat is niet altijd op de best mogelijke manier opgevangen. Vriendelijke groet, Mark
Pluspunten
Goede service. Meedenkend
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en goed en duidelijk beschrijven van de artikelen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Levering planten vertraagd, kreeg keurig een telefoontje, gratis 5 bossen met planten gekregen. Top
Pluspunten
Correcte afhandeling
VerbeterpuntenInformatie over de levering mede delen
Pluspunten
Goed advies en mooie grote en gezonde planten.
Pluspunten
Nette afhandeling
Pluspunten
Heel snelle levering. Ik had nog nooit zo grote mosselen gezien. En na het openen van het pakketje waren de mosselen nog heel actief. Je hoorde en zag dat ze leefden. Daarna snel uitgezet in de vijver.
Pluspunten
- Snel - Groot assortiment - Gratis extra plantje
Verbeterpunten- Rottend bronmos - Manier van verzenden - Stank van verschillende producten (bronmos en poelslakken)
Pluspunten
Dit is de eerste keer en ik ben meer dan tevreden,alles is duidelijk.Ook nog een compliment voor de bijzonder mooie website.Als ik wat nodig mocht hebben kom ik zeker bij jullie terug.Groetjes van Peter Ramaker.
Pluspunten
Alle lof voor dit bedrijf, hier denkt men echt met de klant mee, zodat ik de juiste keuze planten, vijvermosselen en poelslakken kon maken. De bestelling werd de volgende dag, keurig verzorgd afgeleverd. En....mijn vijvertje is glashelder!! Wat wil je nog meer. Ik beveel Dutch WaterTech dan ook van harte aan
Verbeterpunten-
Pluspunten
prima service, snel in huis. Bedankt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed overleg over verzending in verband met warmte
Pluspunten
Goede zuurstof waterplantjes gekregen om mijn vijver weer goed te krijgen, die eerst helemaal dichtgegroeid was en wat veel plantjes in dat pakket:) . Een dag later zag ik al een salamander zwemmen.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS