Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Werd van tevoren gebeld over de levering. Een te leveren waterplant was niet meer van goede kwaliteit. Kreeg een alternatief pakket naar eigen keuze aangeboden. Perfect. Ook goed afgeleverd.
Pluspunten
Snel gebracht
Pluspunten
snelle verzending producten zijn goed
Pluspunten
Bestelling zoetwatermosselen en poelslakken met enkele waterplanten keurig verpakt en super snel ontvangen, met een gratis plantje extra. Communicatie m.b.t. verzending kan m.i. niet beter.
Verbeterpuntenwateranemoon moet in potje geplant worden maar als beginnende vijverhouder is me niet helemaal duidelijk hoe ik dat moet doen met dit bosje plantjes wat recht afgesneden is en zonder worteltjes.
Pluspunten
Leuke gratis attentie bij de water planten.. Flinke bossen. Ik had voor mijn kikker vijver pa 2sets van 5 bossen gemengd besteld. Helaas werd het 2x5 dezelfde. Flinke bossen dat wel! r snel en netjes geleverd samen met de mossels en slakken ze hebben het naar hun zin in de kwaak vijver.
VerbeterpuntenMisschien ff klant contacten als een bestelling niet helemaal zo geleverd kan worden als verwacht. Voorkomt teleurstelling. Maar verders helemaal top!
Hallo, Dank voor uw bericht en de positieve beoordeling. We proberen uiteraard op voorhand contact op te nemen, maar ik denk dat het met inpakken niet helemaal goed is gegaan. We hebben uiteraard verschillende planten op voorraad. Mvg Mark
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer goed advies
Pluspunten
Website geeft veel en duidelijke informatie Persoonlijke aanpak: bvb antwoord op vraag voor advies, aanpassen leveringstijdstip en -locatie Pakketaanbod in het assortiment helpt 'dummies'
VerbeterpuntenSommige artikelen in het pakket werden vervangen zonder communicatie vooraf. Op zich gaf dit niet, er werd zelfs een extra product toegevoegd, maar als tip zou ik meegeven om de klant hierover te informeren.
Pluspunten
Uitstekend.
Pluspunten
Snelle en goede bezorging. Prima advies
Pluspunten
Veel informatie op de site. Bijgestuurde informatie erg duidelijk. Prima service en communicatie bij nalevering vergeten product.
Pluspunten
Pluspunten
Mooie bossen waterplanten, zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen, leuk dat er een gratis extra bos gegeven wordt
Pluspunten
Na problemen bij postnl kwam er een nieuwe zendig top opgelost
VerbeterpuntenWat goed is moet je niet willen veranderen
Pluspunten
Een complete website met oplossingen die voor mij prima waren. Levering prima
VerbeterpuntenBij vrijwel iedere vraag moet met Marc besproken worden. Was volgens mij niet van hoog niveau om mij een antwoord te geven.
Beste Henk, Binnen Dutch Water Tech ga ik over alle alle vijver- en waterplanten. Dit is een specifieke tak, waar niet zomaar iedereen advies over kan geven. We vinden het daarnaast belangrijk dat u ook daadwerkelijk een goed advies krijgt. Het is momenteel erg druk, waardoor ik niet altijd direct vragen kan beantwoorden. Echter zult u altijd dezelfde dag nog antwoord krijgen, wat ook in uw geval is gebeurd. Meer dan twee uur heeft er niet tussen gezeten. Ik ben in elk geval blij dat u tevreden was met uw zending! Vriendelijke groet, Mark den Dubbelden
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS