Pluspunten
Goede communicatie, hulpvaardig. Bestelde artikelen netjes en goed verpakt. Het is nog vroeg in het seizoen en koud, maar hopelijk slaan de plantjes goed aan en gaan ze de nodige zuurstof geven in de vijver.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede website, met prima keuzes Makkelijk af te rekenen Snelle levering UItstekende verpakt
VerbeterpuntenKeuzes waterplanten wat bepekrt, misschien het seizoen?
Pluspunten
Goede vriendelijke service en kundig. Ik had wat problemen met een levering en is verrassend goed opgelost. Ik bestel graag de volgende keer weer Mark den Dubbelden van Dutch Water Tech.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, houden zo.
Wat meer informatie over de manier waarop de waterplantjes in de mandjes moeten worden geplant, zou welkom zijn.
Pluspunten
- snelle levering - goede verpakking - bonus
Verbeterpunten- plantjes zijn wel erg klein en armetierig
Geachte heer, mevrouw, Dank voor uw beoordeling. U heeft fijne Wateranonkel ontvangen. Dit is inderdaad niet een heel grote plant, de bosjes die we ervan maken zijn dan ook niet zo groot. Met de kwaliteit is echter niets mis, en ze zullen dan ook snel aanslaan in de vijver. Zeker wanneer er al worteltjes aanzitten. Mocht dit nu toch onverhoopt een probleem opleveren dan wil ik u vragen nog even contact op te nemen. Mvg Mark
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling. Bestelde artikelen netjes en goed verpakt, prima service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles
Pluspunten
super services ben zeer tevreden over de plantjes
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Pluspunten
Mooie planten Goed geholpen door de telefoon!
Pluspunten
1) Er wordt gepolst of de leveringsdag ok is via mail. 2) Toen men niet kon leveren op die dag, werd gebeld met de vraag of de volgende dag paste.
Pluspunten
Goed product. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter op de kwalitijt van het product letten.
Hallo, Dank voor uw beoordeling. In het begin van het seizoen kunnen de planten nog wat donker en minder mooi zijn dan later in het seizoen. Met de groeikracht is echter niets mis! Mocht dit nu uiteindelijk toch tegenvallen dan wil ik u vragen even contact op te nemen. We kunnen dan samen naar een oplossing kijken. Bedankt! ^Mark
Pluspunten
Goed bedrijf product doet wat het moet doen.
Pluspunten
Er werdt netjes contact opgenomen om dat er artikel niet op voorraad was en besloten een vervanger voor zelfde prijs te sturen.
Pluspunten
Het werkt uitstekend geen stank meer naar een paar keer gebruikt.
Pluspunten
Snel reactie op mijn vragen per mail
VerbeterpuntenDuur produkt, kan dit niet wat goedkoper of gratis verzenden ?
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS