Correcte omschrijving van de producten. Vlotte service en snel geleverd. De tabletten hebben we nog niet gebruikt, dat is voor de zomer!
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de levering van de Bio Recup LQD en Bio Recup Tabs. Als u in de toekomst vragen hebt of meer hulp nodig heeft, staan we voor u klaar. Geniet van de zomer wanneer u de tabletten gaat gebruiken! ^Alana
Snelle levering, goede uitleg erbij in de doos. Ik kan hier weer mee aan de slag! Heel fijn dat de septic tank eindelijk krijgt wat hij nodig heeft.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de duidelijke uitleg in het septic tank EHBO-pakket. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Veel succes met uw septic tank! ^Alana
Snelle levering, maar de verpakking was beschadigd bij aankomst. Verbetering van verpakking nodig.
Dank voor uw feedback. Fijn dat de levering snel was, maar het spijt ons dat de verpakking beschadigd was. Dit komt gelukkig vrij weinig voor, maar het is altijd vervelend als dit gebeurd, Wij zullen dit terugkoppelen naar de bezorgdienst. We werken eraan om dit te verbeteren. ^Alana
Duidelijke website. Vlotte levering en goede berichtgeving. Niks op aan te merken
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens is, en dat u tevreden bent met onze duidelijke website, vlotte levering en goede berichtgeving. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, staan we voor u klaar. ^Alana
Zeer snelle levering en degelijk toestel. Ik ben zeer tevreden.
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de slangenpomp. Veel plezier met uw aankoop! ^Alana
Goede webshop, goed bereikbaar via de telefoon en denken mee en geven adviezen. Snelle verzending, dus helemaal goed. Aanrader!!
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze webshop, telefonische bereikbaarheid en de snelle verzending van de DWT Septic + septic tank bacteriën. We waarderen uw aanbeveling! ^Alana
Les produits DWT sont les plus efficaces , les plus concentrés, et le service est irréprochable, rapidité dans la livraison.
Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de nos produits DWT Septic Plus pour la fosse septique. Merci beaucoup pour vos compliments sur la qualité, la concentration et la rapidité de notre service de livraison. Nous apprécions votre retour positif ^Alana
Heldere website en eenvoudig bestelproces, en inderdaad binnen de beloofde levertijd geleverd. Hartstikke goed.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de Roebic K37 septic tank onderhoudsbacterien. Bedankt voor uw positieve feedback over onze website, het eenvoudige bestelproces en de tijdige levering. We waarderen uw steun! ^Alana
prima snelle levering en uitleg
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is! ^Alana
Gewoon zo doorgfaan !1
Daar doen wij het voor, super om te horen! ^Alana
Zeer goede en effective producten.
Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij super blij mee! ^Alana
top
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, hier zijn wij erg blij mee. ^Alana
alles goed verlopen, bestelling, levering nu nog afwachten of het zal werken
Fijn om te horen dat de levering van DWT-Septic Plus goed is verlopen! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van dit product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder! ^Alana
Zeer snelle levering en een goed product.
Bedankt voor uw beoordeling van DWT-Septic! ^Alana
Bestelde producten snel en goed geleverd
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, dit stellen wij zeer op prijs! ^Alana
Top, snel verzonden en producten zijn heel fijn. Echt next level septic onderhoud bij deze gasten.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze producten en levering! ^Alana
Goed produkt, snel en correct geleverd
Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons product Septic Tank Starter Kit, en dat dit snel bij u geleverd is. Hartelijk dank voor uw beoordeling, hier zijn wij super blij mee. ^Alana
De webpagina is goed, maar het product (Roebic Leidingontstopper K67) dat ik heb besteld werkt niet... Eingelijk is het ontstoppen een beetje slechter na de gebruik van Roebit... Ik begrij niet wat is er gebeurt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen altijd feedback, omdat het ons de mogelijkheid biedt om te identificeren waar we kunnen verbeteren. Het spijt ons te horen dat het resultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. Het product Roebic K67 is een bacterieproduct en heeft in sommige gevallen wat tijd nodig om zijn maximale effectiviteit te bereiken,maar over het algemeen hebben onze klanten hier altijd goede ervaringen mee. Vandaag nemen we contact met u op om samen te bespreken hoe we de situatie kunnen verbeteren en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. ^Silvia
Dutch Water Tech en hun producten helpt ons bij het op peil houden van de kwaliteit van onze septic tank. Heb ook veel aan hun adviezen gehad, de tank werkt fantastisch.
Wat super om te horen! Fijn dat u tevreden bent over onze producten en adviezen. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
Een goed werkende septictank
Bedankt voor uw beoordeling van GREEEN TOILET en Beerput Starter Kit! ^Alana
Snel geleverd en een mooi biologische product voor de septictank.
Super om te horen dat uw bestelling snel geleverd is bij u en dat u tevreden bent over onze producten! Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
Perfect product,doet wat ze beloven.Daarnaast supersnelle levering,alleen maar lof over dit product / bedrijf.
Wat fijn om te horen, hier doen wij het voor! Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. ^Alana
De bestelling is correct en snel geleverd.
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en correct bij u is geleverd! Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. ^Alana
Of het werk, geen idee dat valt af te wachten
Bedankt voor uw beoordeling, daar zijn wij altijd blij mee. De bacteriën in de Septic tank starter kit hebben even de tijd nodig om tot volle sterkte te komen, dit is o.a. afhankelijk van de situatie van de tank. Gemiddeld genomen zal dit 3 weken zijn. Mocht u na deze weken nog niet tevreden zijn over het resultaat mag u altijd contact met ons opnemen en dan denken wij graag even mee om ook die ervaring in een positieve ervaring te buigen. ^Alana
Door een uitstekende Site en dito duidelijkheid is onze bestelling op vlotte wijze geleverd tegen een correcte prijs.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Fijn dat uw bestelling vlot is afgeleverd bij u! ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS