Pluspunten
Volgens afspraak geleverd, Planten doen het goed. duidelijke en overzichtelijke communicatie. TOP.
Pluspunten
Open communicatie en vlotte afhandeling van bestellingen. Heldere uitleg over producten.
Pluspunten
prima informatie ze nemen de tijd voor je en ieder bosje had een naamlabel. keurig hoor
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
ik werd keurig gebeld over het later afleveren van de bestelling en kon mijn vragen stellen
Verbeterpunteneen te traag werkende website , dit ligt niet aan mijn laptop, is altijd vlot.
Pluspunten
Goede tips gehad via de telefoon. Onze bestelling was snel in huis
Pluspunten
Zoetwater mossellen en planten gekocht. Alles in perfecte staat ontvangen.
Pluspunten
Prima en serieuze klachtafhandeling
VerbeterpuntenOp de site kan bij een bestelling de gewenste afleverdatum worden aangegeven. Dat is bij mij verkeerd gegaan en heeft tot een klacht geleid. Jammer met levend materiaal dat nu 48 uur langer dan door mij gewenst in een droge donkere dichte doos heeft gezeten. Door ongewenste moment van ontvangst moest agenda vrij gemaakt worden en meer worden betaald.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenDe website vermeldde: niet op voorraad. Moest bellen wanneer wel verkrijgbaar. Misschien vermelden: leverbaar vanaf... Wellicht is het nuttig een A4-tje met juiste gebruik toe te voegen.
Pluspunten
Snel en prima kwaliteit
Pluspunten
Goed advies over welke doseerpomp we moesten hebben. Was de volgende dag al binnen.
Pluspunten
Snele levering Snel en duidelijk antwoord op de vragen die ik had
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering & goede service!
Pluspunten
Goede srvice en kwaliteit duidelijke instructie
Gebruiksaanwijzing bijsluiten.
Pluspunten
Direct reageren naar aanleiding van mijn telefoontje en het nakomen van de afspraken. ..top
VerbeterpuntenGeen
Positive
Really fast delivery, thank you. I haven't yet unpacked but everything seems ok, good work and good contact.
Pluspunten
Per mail ben ik goed geadviseerd!
VerbeterpuntenTip: bio septic plus werkt inderdaad ook om inpandig riool dat loost op gemeentelijk riool stankvrij te krijgen. De putlucht verdween heel snel uit het Pvc riool.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS