Pluspunten
Duidelijke informatie en goede levering.
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde product. Werking van het product nog afwachten; ben er pas mee gestart.
Pluspunten
Levering keurig op tijd volgens afspraak.
Pluspunten
Komt beloftes na,ook waar de firma zelf niets aan kon doen. Ook dit lossen ze op.super.!! Super kwaliteit van planten en mosselen.
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid en klantgerichte reacties. Ik plaatste een bestelling voor waterplanten voor de vijver en werd netjes gebeld dat voorraad eigenlijk te klein was voor mooie selectie en of levering twee dagen later een probleem was. Geleverde planten waren van uitstekende kwaliteit, groot en overvloedig in aantal. Als extra service werden ook nog drie planten gratis geleverd. Niets dan lof. Aanrader!!
Verbeterpuntenik zou het echt niet weten
Pluspunten
Nog niets van ze gezien!! Dus ik zou echt niet weten wat er positief zou kunnen zijn!!
VerbeterpuntenKrijg vandaag een mail om mijn bestelling te beoordelen!! 9/4 besteld en (vandaag 14/4 18.30 uur) nog steeds niets binnen!! Hoe kan ik dan beoordelen?? Bij het bestelproces zou het 10/4 geleverd worden. Ik hoop dat de mosselen nog leven als ze überhaupt nog aankomen. Geen echte reclame.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntenveel geld voor een paar lullige plantjes, ik vind de plantjes met een vergrootglas terug in de vijver, alleen de waterranonkel zag er redelijk volwassen uit.
Pluspunten
Alles positief goede levering en top spullen!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie grote bossen met gezonde waterplanten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestelling was vertraagd er werd gelijk door een medewerker telefonisch contact opgenomen en excuses aangeboden. Planten zien er mooi fris uit. Mosselen weet ik niet heb ik geen verstand van maar ik neem aan dat ze oké zijn. Alles was netje met zorg verpakt.
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Mooie planten, goede advies via de telefoon.
Pluspunten
weet ik nog niet product pas heel recent binnen. Maar verzending correct en snel
Pluspunten
Alles super
Pluspunten
weet niet moet het nog uitproberen
Verbeterpuntenwas vertraging in de bezorging maar werd verder niet over gecommuniceerd.... beetje jammer
Heb een maand geleden iets besteld tot op heden nog niks ontvangen, ook niet gehoord hoelang het nog gaat duren. Wat mij betreft hoef ik het artikel niet meer. Slechte communicatie dus!
Deze bestelling is geplaatst via email omdat het product niet op voorraad was. Nadat het weer op voorraad was is er een zending verstuurd maar niet afgeleverd door PostNL. Buiten deze negatieve recensie heeft mevrouw geen contact met ons opgenomen hierover. Wij hebben vervolgens herhaaldelijk contact proberen te krijgen voor een nieuwe zending maar krijgen geen gehoor. Overigens is er nog niet betaald voor de bestelling. We proberen de best mogelijke service te verlenen, juist ook als er wat misgaat, maar moeten daarvoor natuurlijk wel de gelegenheid krijgen.
Pluspunten
een betere service met online kopen heb ik nog niet eerder meegemaakt .
Pluspunten
Heldere communicatie.
VerbeterpuntenPakket bevatte niet precies wat op de site vermeld stond.
Pluspunten
Bij telefonisch contact werd mijn vraag heel goed en serieus behandeld. Ook werd er ruim de tijd voor genomen. In ieder geval was er geen gehaaste indruk.
VerbeterpuntenBij het geleverd product was geen maatbeker geleverd wat wel was aangegeven dat het erbij hoorde. Dus enige zorgvuldigheid voor een bestelling is wel aan te bevelen.
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS