Het pakket (best wel groot) bestellen ging heel makkelijk. Het kwam behoorlijk snel mijn kant op. In ieder geval ruim op tijd voor Sinterklaas. Alles was ontzettend goed verpakt. Hiervoor mijn hartelijke dank!

Na een paar dagen al minder last van vervelende geur in huis

Het lijkt te werken, na een paar dagen hadden we al minder last van vervelende riool geur in huis.

Keurig en snel.

Mooie producten.

Dit middel overtreft mijn verwachtingen

Dit Zep - Cana Foam reinigingsmiddel doet wat wordt verteld en pak de vuile sifons aan. Ik zag na 2 behandelingen wel meer resultaat. Heb het tevens toegepast bij andere afvoer.

Snelle levering en goed verpakt

Omdat het mijn eerste bestelling is van de bacteriën voor mijn septictank, kan ik over het product nog niets schrijven. Ik heb hier wel heel veel vertrouwen in!

Professionele advies

Prima. Natuurlijk moet nog wel blijken of het product gaat werken. Maar tot zover ben ik dik tevreden.

excellent service

mooi op tijd geleverd in prima verpakking. Werkt prima.

mooi op tijd geleverd

2 flessen vuilwatertank reiniger besteld , werden snel en goed verpakt op tijd geleverd.

Gewoon goed

Alles is oke, alleen de DWT-Septic blijft onder in de w.c. pot liggen en spoelt moeilijk weg. En dan lijkt net of t niet goed schoon is gemaakt. Verder gewoon doorgaan !!

advies is goed, Snelle levering, milieu vriendelijke verpakking Nog te weinig tijd gehad voor de beoordeling van de effectiviteit maar heb er veel vertrouwen in

Blij met de druppels!

Wat een top oplossing voor de rioolluchtvin ons vakantiehuisje, we zijn gered…dankjulliewel en de levering ging ook soepel en snel!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering . Alles perfect

Nogmaals top

Snel gelverd

Helemaal tevreden

Goede informatie, snelle levering

Dutch Water Tech informeert je goed over het produkt dat je zoekt. Zij zorgen er vvoor dat je het snel in huis hebt.

Goede kwaliteit

De middelen werken het riool is brandschoon hoor zelfs het water lopen, echter bleek het toch de stankafsluiter die kapot was

Vriendelijk en professioneel advies.

Vriendelijk en professioneel advies. Zonder eigen product op te dringen. Reeds tweede maal besteld. Producten worden keurig verpakt en snel verzonden.

Snelle service en duidelijke communicatie

goede web side

was makkelijk om dingen te bestellen

Uitstekend advies en behandeling van de bestelling

Zeer goed en snel

Probleem levering echter vlotte klantenservice van DWT

Mijn pakket werd niet thuis geleverd ondanks hiervoor betaald. DPD Bezorger belde aan en vertrok zeer snel nadat ik de deur pas opende . Pakket werd in afhaalpunt geleverd. Dit onmiddellijk gemeld bij DWT klantendienst. Directe respons en hulp werd aangeboden door Silvia. Ze probeerde pakket dag nadien te laten bezorgen maar ik was niet thuis. Toch mojn tevredenheid gestuurd over haar service. Teveel aan leveringskosten kan ik bij volgende bestelling vermelden.

Snelle levering en makkelijk website om te bestellen

Zondagavond bestelling geplaatst en dinsdag de zending ontvangen Snelle levering.

Snel geregeld en verzonden

Product nog niet uitgeprobeerd maar alles liep soepel met bestellen en verzenden

Altijd prima producten

Ik gebruik diverse producten al enkele jaren naar volle tevredenheid. Bestellen is via de site makkelijk en overzichtelijk, de producten worden snel geleverd.

12 Lelyweg

Bergen op zoom 4612 PS