Afgelopen week de 2e bestelling gedaan. Vorige keer zat er 9 maanden tussen de ledigingen van de septic tank. Na aanschaf van het vorige product, dit keer bijna 16 maanden. Septic tank functioneert veel beter. Dus nogmaals het product besteld.
Bedankt voor het delen van uw ervaring met Septic Tank Starter Kit. Fijn om te horen dat uw septic tank hierdoor beter functioneert! ^Alana
Alles ging goed
Bedankt voor uw beoordeling, hier zijn wij blij mee! ^Alana
de levering verliep perfect, het product zat zeer netjes en veilig ingepakt, en het product was precies zoals op de afbeelding. Geen enkele negatieve opmerking
Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering en verpakking van de Sita UV reservelamp! Hartelijk dank voor uw beoordeling. ^Alana
Zeer duidelijke informatie terug te vinden op de website aangaande de producten. Zeer snelle levering en ook nog eens duidelijke info over het gebruik terug te vinden op de producten zelf.
Super! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van Bio Recup LQD en Bio Recup Tabs. ^Alana
Ik heb het pas gebruikt, dus weet nog niet het exacte resultaat. Maar de verwachting is wel hoog. De levering was vlot, bij de pakbon nog even de handleiding meegestuurd. Ook al is het gebruik niet heel ingewikkeld, het geeft toch net dat beetje extra service waardoor er vertrouwen in het product komt. Maar nogmaals ik heb het er net in gedruppeld dus nog even wachten op het resultaat. Daarom alvast 3 sterren. Maar ik verwacht dat dit nog zal stijgen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat de bezorging en de informatie goed is ontvangen. Wij hopen dat u, net als andere klanten, ook een goed resultaat behaald bij het gebruik van Drainpure. Bij extra vragen of opmerkingen; neemt u gerust contact met ons op. ^Alana
Duidelijke info
Super! bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het op prijs. ^Alana
Prima informatieve website, levering supersnel volgens afspraak. Benieuwd of het product waarmaakt wat het beloofd.
Fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is! Mocht u nog vragen hebben over de werking van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water, dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. ^Alana
Mooi op tijd en netjes verpakt.
Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het op prijs! ^Alana
Besteld 2x Roebic K-47 welke snel geleverd zou worden. Echter DPD kreeg een beschadigd pakket in handen en heeft deze retour gestuurd naar de afzender. Na telefonisch contact werd er direct een nieuw pakket aangemaakt en verstuurd. Dit is een goede service, en de Help Desk staat je zeer vriendelijk te woord.
Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn dat wij u hebben kunnen helpen met de nieuwe bestelling! Bedankt voor uw beoordeling, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
goed instructies + vlotte levering. Plaatsing op veilige plaats wanneer niet thuis.
Fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is! Bedankt voor uw beoordeling. ^Alana
Wij gebruiken sinds een jaar de Dutch Water Tech voor onze septictank Voorheen moest de tank elk jaar geleegd worden, en nu we dit gebruiken voor de tank, gaat het nog steeds goed zonder te legen, top toch?
Super! Fijn dat u tevreden bent over DWT-Septic. Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs. ^Alana
Snelle levering, goed verpakt. Product lijkt te werken.
Bedankt voor uw beoordeling van Bio Recup LQD! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan helpen wij u graag verder! ^Alana
Artikelen ruim en overzichtelijk op de site met goede beschrijving.
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, hier zijn wij blij mee! Fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is. ^Alana
Het product is vrij snel geleverd. De producten zijn makkelijk ongebruik en geven mooi resultaat.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over Roebic K57 Septic Tank Noodhulp, wij stellen uw beoordeling zeer op prijs! ^Alana
Tweede keer dat ik het gebruik. Doet wat het moet doen.
Bedankt voor uw beoordeling van Roebic K57 Septic Tank Noodhulp! ^Alana
Product kon niet op tijd geleverd worden, ontving een mailtje met voorstel om ander product tenemen. Dag daarop reeds geleverd. Top.
Bedankt voor het delen van uw ervaring, fijn dat wij u verder hebben kunnen helpen! ^Alana
Snelle levering van de zwartwatertank toevoeging. Goed product met goede werking.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van Roebic Vuilwatertank Behandeling voor Zwart & Grijs Water. Dit stellen wij zeer op prijs! ^Alana
In het verleden ook gebruikt nadat de septictank schoon was gemaakt, nu sinds een week in de tank gegooid en verwacht dat het het zelfde doet wat het altijd heeft gedaan
Bedankt voor het delen van uw ervaring, dit stellen wij op prijs. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van Septic Tank Starter Kit, dan helpen wij u graag verder! ^Alana
Ik heb telefonisch contact gehad welk product het beste was voor onze septictank en snel geleverd
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen van DWT-Septic. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen! ^Alana
Producten snel geleverd, ga ze direct uitproberen.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling, fijn dat uw bestelling snel bij u geleverd is. ^Alana
Al tweemaal gebruikt voor onze leidingen en septic tank. Problemen verminderen en geur ook.
Bedankt voor uw beoordeling van Roebic K67! Fijn om te horen dat de problemen met uw leidingen verminderd zijn dankzij gebruik van onze producten. ^Alana
Ik gebruik het middel nog te kort om het resultaat te kunnen beoordelen, maar het lijkt hoopvol. De levering was supersnel.
Goed om te horen dat Bio Recup LQD snel bij u geleverd is! Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder! Bedankt voor uw beoordeling! ^Alana
Ben al lang op zoek naar een degelijke behandeling van regenwater . Per toeval op deze 'Dutch Water Tech' uitgekomen en vooral er was een duidelijke uitleg. Nu maar hopen dat het werkt ! De afhandeling van de bestelling was uitstekend . Na enkele dagen had ik het product al in huis .
Bedankt voor het delen van uw ervaring, wij stellen het zeer op prijs! Fijn dat u Bio Recup+ al snel geleverd kreeg. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben over de werking van het product, dan helpen wij u graag verder! ^Alana
WIJ HEBBEN EEN HERBESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN GEPLAATST. Doet echt super goed zijn werk
Hartelijk dank voor uw beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent over onze producten! ^Alana
Eigenlijk heel saai maar ik kan niets negatiefs bedenken, DWT is duidelijk op de site en leveren wat ze zeggen
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen, dit waarderen wij enorm. ^Alana
12 Lelyweg
Bergen op zoom 4612 PS