Vlotte levering, het product lijkt te doen wat het moet doen. Over het algemeen tevreden

Goed!

Wij wonen in Portugal en hadden last van vettig water in onze cisterna (+/- 5000 liter). Waarschijnlijk heeft zich een biofilm gevormd. We hebben veel producten online onderzocht en de producten van Dutch Water Tech spraken ons het meest aan. We zijn begonnen met een BIO recup LQD en hebben inmiddels na een maand de eerst toevoeging gedaan aan de BIO-RECUP+. Momenteel lijkt het vettige water te verdwijnen en dus de kwaliteit te verbeteren. Wij willen nog meer verbeteringen doorvoeren, zoals meerdere filters toepassen, momenteel maar 1 filterhuis. Maar dit is een goed begin.

Goed spul en snel geleverd

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Werkt prima.

Snelle en correcte levering.

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik snel geïnformeerd over de beschikbaarheid en leveringstermijn.

Uitdtekrnd

Super snel geleverd. De milieuvriendelijke verpakking spreekt mij ook erg aan,top

snelle en correcte levering

Product was netjes verpakt, in goed afsluitbare en handige verpakking. Gemakkelijk in gebruik, nog af te wachten of het doet wat het belooft (aantal weken gebruik nodig).

Perfecte service

Snel geleverd. Probleem snel opgelost, dank u.

Snelle levering goede producten

Al 2x besteld en steeds super snelle levering. De tabletten werken ook echt goed.

Goed.

Latere levering dan beloofd. Maar wel aangekondigd.

Snel en vlot geleverd, goede kwaliteit

Ik gebruik de materialen van Dutch Water Treatment al vele jaren voor de septic tank van ons vakantiehuis in Frankrijk. Het werkt uitstekend, is niet duur en wordt snel geleverd.

Gewoon goede service. Goede productuitleg en digitale begeleiding naar het juiste product. Goede ver

Gewoon goede service. Goede productuitleg en digitale begeleiding welk product ik nodig heb. Goede afhandeling bezorging. Prima ervaring. Als ik ooit nog meer nodig heb zal ik zeker bij dutch water tech weer bestellen. Mvgr Hendrik

Goede koopervaring van prima product

Onlangs voor de 2de keer septic tank poeder besteld. Product werkt goed en naar tevredenheid. Product word goed verpakt en snel verzonden. Overall een goede klantervaring!

Goede en snelle levering

Site is overzichtelijk

Weet nog niet of alles goed gaat en blijft werken

sinds ik dtw-septic gebruik geen problemen met de septictank

werkt prima elke week een beetje doorspoelen en geen problemen.

Good, quality and convenience in ordering

Good and fast buying process. Price competitive and good performance in delivering!

Makkelijk bestellen snellen levering

Goede beschrijving, snel in huis

Makkelijke en snel te bestellen

Ook advies aan de telefoon is goed.

Top product

Zeer goed product

Overzichtelijke website

Duidelijke overzichtelijke website, snelle levering, met een duidelijke beschrijving van product en productgebruik. Zeer tevreden.

Prettig, deskundig en flexibel

Prima geholpen door Dutch Water Tech. Goede en deskundige adviezen, flexibele houding en prettig contact. En vooral: de bestelde producten doen wat ze moeten doen.

Vlotte bestelling en snelle levering!

Goede producten en duidelijke uitleg voor gebruik. Wel ieder jaar wat verhoging in prijs.

Prima levering

Mijn septic werkt weer, prima product

Best products

I wait my products to come here,in my address,but my friend have product from your company and ask me"Top products"

Topservice en alles snel geleverd

Prettige webshop en dito klantenservice. Had helaas een verkeerd adres ingevuld maar is zeer snel een nieuwe zending gemaakt en alsnog verzonden nadat de andere zending retiur was gegaan. Prima bedrijf!

Lelyweg 12

4612 PS Bergen op zoom

085 - 201 8 777

Over Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.