Heeft voor mij niks gedaan, wel veel geld gekost

Het heeft voor mij helaas niks gedaan, maar wel veel geld gekost. De stank is niet verholpen. De service is goed en hebben geprobeerd te helpen. Helaas mocht het nier baten.

Wederom prima online bestelervaring Dutch Water Tech

Het uitzoeken van de producten ging op basis van een informatie aanvraag per mail moeiteloos. Het afhandelen van de bestelling en de betaling verliep functioneel en adequaat. Prijsstelling prima !

Doen wat ze beloven!

Snel en goed

Ik heb al twee keer onderhoudsmiddelen besteld voor een septische put in ons tuinhuis. De levering was altijd vlot en de producten doen zeker wat zij moeten. Het contact is prettig.

Aanrader, eerlijk en snelle levering

Goede website met duidelijke uitleg, levering heel snel, meer dan tevreden.

Keurig en snel geleverd, maar wel lastig om de juiste te kiezen.

Waar verbeterd kan worden is bij de specificaties, zodat ik makkelijker de juiste keuze kan maken. Ze zijn te summier en niet helemaal duidelijk wat er nou precies geleverd wordt.

Goede producten geen poespas

Alles werkt perfect snelle leveringen, duidelijke omschrijvingen. Wij hebben sceptische tank en kan alle relevante informatie vinden en ze hebben er ook alle producten voor. Echt specialisme

Goede (online) informatie over de producten!

Voor ons vakantiehuis gebruik ik nu 2 jaar de producten voor de sceptic tank. Dit werkt enorm goed, geen stank meer, afvoer lopen goed door en sceptic tank werkt als een zonnetje!

Werkt prima

Zie boven

Prima geregeld.

Succes verzekerd!

Goed product, beloven wat ze zeggen en super snel geleverd, zelfs in België! Dus wat kan ik meer zeggen dat ik Dutch Water Tech zeker kan aanraden! Eigenlijk ben ik zonder gez**k vlot van de geurtjes en kleurtjes af. Meer had ik niet nodig .. :-D

Goede kwaliteit en goeie kwaliteit

Heb al meermaals producten besteld en altijd rap geleverd. Producten doen ook hun ding zoals het hoort.

Ik gebruik het product al anderhalf jaar voor onze septictank en het werkt prima.

Pakje ontvangen

Het heeft wel even geduurd voor ik het pakje ontvangen had. Was erg goed verpakt, wat gereedschap erbij om de nietjes los te maken. Er staat op de verpakking hoeveel je moet gebruiken wel jammer dat er dan geen maatschepje bij zit.

goede voorlichting gericht advies

Product ingebracht in vuilwatertank boot, in verband vastzitten sensor, resultaat bevredigend. Aan bevelend.

Goed product voor een mooie prijs

Na reviews te hebben gelezen besloten dit product te proberen. De verzending ging snel en de uitleg was duidelijk. Als je je aan de instructie houdt is de stank snel uit je huis en heb je geen last meer. Ik heb het mijn oma aanbevolen die is nu ook heel tevreden.

Maakt goed schoon en milieuvriendelijk

Belangrijkste dat het milieuvriendelijk is. Weinig van nodig en ruikt aangenaam.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Via website snel het gewenste product gevonden, gemakkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Prima communicatie. Zeer tevreden.

prima op tijd geleverd

produkten zijn heel gemakkelijk te bestellen en alle info vind je op de website. we hebben de beerput activator gekocht, de prijs is goed en nu maar wachten op het resultaat, ik heb er alle vertrouwen in.

Super service, zelfs een jaar na aankoop

Tijdens mijn zoektocht naar een doseerpomp goed geholpen. Toen ik een jaar later een storing niet verholpen kreeg, wederom goed vooruit geholpen.

Goede producten met een zeer vlotte service

Reeds de derde aankoop. Mijn ervaring is dat de producten goed zijn. Alles werd steeds vlot afgehandeld.

Uitstekend advies

Dutch Watertek heeft uitgebreid advies gegeven over het gebruik van Roebic K47 voor onze septic tank na overstroming na een hevige regenval. Het advies kwam snel en ook de levering van het product was snel.

Prima geregeld

De bezorging is snel . En correct afgeleverd . Het spul moet nog getest worden in de camper tot nu toe nog geen geurtjes.

Informatie en telefonisch contact heel goed

Ik ben goed geadviseerd en de producten werden heel snel geleverd. Ik weet nog niet of de producten goed werken omdat zij voor mijn huis in Portugal zijn. Ik ga ze maandag gebruiken

Top kwaliteit voor septictanks.

Goede kwaliteit voor de septictank, werking naar wens. Snelle levering en mooie duidelijke website.

Lelyweg 12

4612 PS Bergen op zoom

085 - 201 8 777

Over Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.