Ik heb een septictank in de tuin, waardoor ik dit biologisch product moet gebruiken, tevens maakt het het toilet goed schoon.

Duidelijke site, snel en netjes verpakt geleverd

Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd. Of het product ook echt gaat werken kunnen we nog niet over oordelen. De beoordelingvraag komt 3 dagen later als het product. Zo snel zal een septictank product het probleem niet verhelpen. Volgen s ons zou het beter zijn als de boordelingsvraag een 2 a 3 weken later zou komen dan kan het verkregen product ook beoordeeld worden.

Goede en snelle levering.

Tevreden volkstuinders en nogmaals een snelle reactie en levering !!

Vakkundig, goed materiaal en snel.

Schade bij de verzending, keurig opgelost

het is een fijn product

Ik heb zo anderhalf jaar geleden k47 besteld het begon nu weer te stinken en heb nu weer 3 flacons besteld het is zo goed middel ik raad het iedereen aan We hebben nu voorlopig weer genoeg.de beerput is nu weer ok. Wil Klarenbeek.

Top service!

Mijn levering was wat vertraagd maar werd keurig op de hoogte gehouden! Zeer tevreden over de geleverde service en producten!

Grote keuze

Prima en snelle service

Goed zaken te doen met Dutch water tech.

Snelle afhandeling en bezorging prima

Super webside.

Prima geholpen.

Goed product razendsnel geleverd

Heel duurzame goede producten

Goed advies voor een uitdaging!

Goed, prettig en duidelijke correspondentie

Duidelijke site Snelle levertijd Prettige zakendoen

Topservice!

Snelle opvolging waarbij klantensatisfactie absoluut centraal staat.

perfecte show

zeer snel positief resultaat

Perfecte service!

Prima product en snelle levering!

Binnen een week zijn de resultaten merkbaar.

Volgens de gebruiksaanwijzing opgevolgt. Het riool stinkt niet meer probleem opgelost

Overzichtelijk website , duidelijke uitleg over producten, gewoon plat duidelijke Nederlands

vlotte levering

Aankoop en levering heel vlot, product geleverd volgens verwachtingen. Ik heb het product pas gisteren gebruikt in onze septische tank (omdat ik niet weet hoe snel het werkt) is het nog wat afwachten op een resultaat. Ik verwacht dat het zal doen wat nodig is en zo de problemen opgelost zijn. Heel eenvoudig in gebruik!

goede producten een vlotte levering en goedee service

tevreden van de producten ze doen wat omschreven staat

goed advies en snelle levering

zoals hierboven gezegd , snelle levering . Ook al eerder bestelling gedaan naar tevredenheid

Snel en volgens afspraak geregeld

Was niet meer op voorraad in de verpakking maar werd nu via een andere vorm aangeleverd met een duidelijke uitleg in de mail.

Alles ging zo vlot!

alles ging zo vlot !!!!

Mooi product voor septitank (opstart)

Nog contact gehad voor extra uitleg van opstart septitank. (onze septitank is geleegd was te vol en werkte niet meer) Wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ook andere producten! Ik ben erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden op internet.. Een aanrader!!

Werkt na twee dagen al .

Kan niet in de toekomst ruiken. Maar werkt na twee keer druppelen al

snel, duidelijk en help desk voor vragen

ik kon snel vinden wat ik zocht en de toelichtingen zijn erg duidelijk. Ook fijn dat er zoveel aandacht is voor ons klimaat. Dat geeft een extra stimulans.

Lelyweg 12

4612 PS Bergen op zoom

085 - 201 8 777

Over Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.