Product is correct en snel geleverd

Snelle en zorgeloze bezorging

Prima servivce, mijn dank

Vandaag besteld, gisteren in huis . Top

Snelle levering en goede telefonische uitleg!

Via mail had ik bepaalde vragen. Hierna heb ik zelf telefonisch contact gevraagd en hebben heel geduldig op mijn vragen geantwoord. De verantwoordelijke had zelfs de moeite genomen om terug te bellen.

Perfecte service

De bestelde pomp bleek toch van een ander type dan gewenst; na contactname stuurde DWT onmiddellijk de juiste pomp op, zonder de terugzending van de andere af te wachten. Top Service ! De inmiddels ontvangen correcte pomp doet het perfect.

Keurig bedrijf, goed advies en snelle levering

Keurig bedrijf, goed advies en snelle service

alles was gewoon perfect !

Duidelijke website, snelle levering, goed product.

Wauw!

Zeer snelle service en het product doet wat het moet doen na extra uitleg hierover gekregen te hebben!

Geweldig product

Super goede ervaring het product drainpure de stank was heel snel weg zeker een aanrader

dikke prima. geleverd wat was besteld.

mijn ervaring met Dutch Water Tech is prima. mijn bestelling was compleet en snel geleverd. dit vind ik zeer belangrijk bij online bestellen.

goedwerkend produkt

goedwerkend produkt

probleem oplosser

septietank werkt weer zoals het hoort

Het werkt tegen de stank.

Ik denk dat het riool ook schoon is dat kan ik niet zien. Maar er stond steeds een randje zwart op het waterniveau Dat is nu weg. En mijn gootsteen afvoer klokt niet meer. Het kleine flesje 5 druppeltjes per afvoer Dat werkt echt!

snelle nette levering

product is nu ingebruik, nog te kort om iets over de werking te zeggen

Duidelijke info

Duidelijke info over artikelen en prijzen. Correcte afhandeling van bestelling en binnen redelijke termijn.

Snelle verzending en een goed product

Ik ben tevreden

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Prima service en snel geleverd

Ik had wat vragen over een product. Deze werden snel en professioneel beantwoord. De levering was snel en correct.

Lekker product

Je voelt dat de bacteriën de liefde hebben gekregen die ze verdienen. Het heeft gelijk effect en alles ruikt gewoon goed. Mooie instructie en snel geleverd.

Schoolvoorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn

Topproductinformatie, snelle levertijden, heel gemakkelijk te gebruiken en ook goede producten. Een aanrader

Prima product snelle levering prima werking

Ivm doorloop problemen naar mijn septic tank had ik goede biologische middelen nodig. Via de informatie op de website kreeg ik snel betrouwbare en volledige informatie. De bestelling via de webshop en levering verliep gemakkelijk en snel. Mijn septic-tank werkt dankzij de vitalisering/ reinigingsproducten van Ducht Water Tech. weer als een “zonnetje”.

Het resultaat moet ik nog even afwachten. Heb het pas net in gebruik. Tot op heden geen stank meer geroken.

Levering zo als afgesproken

Geen account,gewoon bestellen en geleverd. Top

Werkt super!

Ik heb nu sinds 2 jaar bio-septic+ en het werkt. Eerst was ik sceptisch, een beetje zaagsel door de wc spoelen, maar sindsdien heb ik geen problemen meer met mijn riool en septic tank. Ik wou dat ik dit 10 jaar eerder had gebruikt, ga zo door.

Erg tevreden!

Weer erg tevreden met de bestelde Roebic K47 voor het onderhoud van onze beerput. Snelle verzending en prima product. Wij hebben sinds dat wij vorig jaar K47 zijn gaan gebruiken geen verstoppingen meer in het toilet. Ook de geuroverlast is weg gebleven.

Lelyweg 12

4612 PS Bergen op zoom

085 - 201 8 777

Over Dutch Water Tech

Dutch Water Tech BV levert via haar webshop diverse producten voor waterbehandeling. De webshop is te vinden op www.dutchwatertech.net Dutch Water Tech BV supplies various products for water treatment through its webshop. The webshop can be found at www.dutchwatertech.net. Dutch Water Tech BV liefert über seinen Webshop verschiedene Produkte zur Wasseraufbereitung. Der Webshop ist unter www.dutchwatertech.net zu finden.