Vlijmscherp mes, fijn heft

snel geleverd en kwam netjes aan met nog een presentje.

Erg nette service en goede producten

Erg nette service en goede producten

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Snelle levering Persoonlijk kaartje Mooie artikelen Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering!

Wat fijn om zo goed opde hoogte te worden gehouden van je bestelling. Ga zo door!

Alles netjes opgeleverd

Ik zou zeker nog een keer op sushitotaal bestellen

uitstekend

lekker en snelle verzending

vlotte afhandeling van bestelling

reeds eerder bij Sushitotaal mijn ingredienten gekocht, toen tevreden en nu weer alle spullen netjes verpakt en op tijd geleverd.

Supersnelle levering

Makkelijk te vinden op internet, goede prijzen en een hele snelle levering. Ben er zeer tevreden over en kan het aan iedereen aanbevelen.

Vlotte levering!

Ook erg leuk is de handgeschreven boodschap.

De bestelde producten zijn snel geleverd. Een kaartje met een persoonlijke boodschap, vond ik heel attent

Vlugge levering, alles naar wens

Snelle levering en lekkere producten

Aan te bevelen

Goede qualitait. Goed gapaakt en snel geleeverd.

Super webshop

snel geleverd en heel goed ingepakt. Ik had een vraag via WhatsApp gesteld en ik kreeg dezelfde dag een antwoord. Voor herhaling vatbaar.

Goed product

Goed product en snelle levering. Netjes verpakt

Snelle, vriendelijke en behulpzame afhandeling.

Bestelling geplaatst op vrijdagmiddag, dingetje vergeten gebeld, werd vriendelijk geholpen door Xander, pakket op zaterdagmorgen in huis met aardig handgeschreven kaartje.

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd super

Duidelijke website. Veel keus en goede producten. Altijd snel geleverd waar ik wil en ...... met een klein persoonlijk tintje.

Fijn dat er meegedacht word

Ik wilde een bestelling plaatsen voor een pakket maar 1 ingrediënt bleek niet voorradig. Aangezien ik het als een cadeau wil geven werd er heel snel contact gelegd met mij. Er werd meegedacht voor een oplossing. Heel fijn!! Afspraken gemaakt over levering en 2 dagen later bestelling verzonden met alles erop en eraan. Met als bonus dat ik toch een klein boekje erbij kreeg dat ipv missende ingrediënt geleverd zal worden als voorraad niet op tijd geleverd zou worden. HELEMAAL TOP!!!!! Super vriendelijk en in de toekomst zal ik hier wel vaker mijn bestelling plaatsen.

toplevering

s'avonds besteld , s'morgens integraal geleverd. Kan niet beter

Alles voor sushi op 1 website

Na besloten te hebben om zelf sushi te gaan maken, moesten we alle benodigdheden aanschaffen. Aangezien ik geen zin had om allerlei winkels af te gaan, ben ik op internet gaan speuren. Kwam heel veel tegen, maar sushitotaal heeft echt alles in huis. Daar een eerste bestelling geplaatst en binnen een paar dagen de doos met zeer goed verpakte spullen binnen. Kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben!

Hoewel het assortiment altijd nog breder en groter kan voor een thuiskok, is de kwaliteit top en de service uitstekend. Ook in deze tijden snel en goed geleverd. Goed verpakt en ook de sushi pers bevalt echt supergoed.

Good service

Very happy with the purchase. All items very well packaged for delivery. Shipping was quick. Will definitely be ordering again.

Keurig

Nette en snelle afwikkeling van mijn bestelling. Degelijke verpakking en snelle verzending

Fijne website, snelle levering!

Ik wilde met mijn kinderen sushi gaan maken en kwam terecht op Sushi Totaal. De site is overzichtelijk en ik heb alle benodigdheden kunnen vinden (excl. de verse producten natuurlijk). ;) De volgende dag had ik alles al in huis met een leuk handgeschreven kaartje. Super service en de sushi is ook nog eens goed gelukt! :)

Frankeneng 114

6716AA Ede

Over Sushitotaal.nl

Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken. Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag. Itadakimasu