zeer klantvriendelijk

Ik heb vandaag mijn derde bestelling ontvangen, zoals eerdere leveringen, snel en netjes. Maar wat ik zo vriendelijk en persoonlijk vind is het handgeschreven kaartje die bij elke bestelling in de doos zit!! :-) Een bedrijf met snelle levering maar vooral zeer persoonlijk betrokken is bij de klanten, hier word ik blij van! Meer bestellingen zullen zeker volgen... Mvg Celeste Bongers

Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven briefje bij zat.

Qualité et rapidité !

Produits de qualité à prix très abordables. De plus, envois très rapide, reçu le lendemain de ma commande sur le site. Merci beaucoup !

Top service!

Makkelijk besteld, direct een duidelijk overzicht qua bestelling/betaling en leveringsdatum. Mail exacte tijd van levering en snel geleverd. Artikel mooi verpakt in luxe doos en klein kaartje als attentie! Hoe persoonlijk kan iets zijn!

Perfect ingredients! Fast delivery

Alles op tijd geleverd

Mooi om een heel pakket te kunnen Kopen en niet duur als beginnend sushi chef

Correcte en snel levering

Goede hulp bij bestelling nadat betaling was mislukt

Everything for sushi

Wide variety of products and fast delivery!

Goede service en producten

De producten zijn vers en goed verpakt en de bestelling is snel geleverd en persoonlijk gemaakt.

Compleet

Goede sushi rijst en handig en compleet pakket om sushi zelf te maken. Snelle levering.

ik bestel nergens anders mijn spullen

Goede kwaliteit ingrediënten. Ik koop hier graag. Ze zijn ook erg behulpzaam. Ik werd opgebeld om te vragen of dingen wel klopte. Superservice. En elke x een handgeschreven bedank briefje.

Mooie site, snelle levering!

Zoals het hoort, prima!!

Goed verpakt en snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd

bestelling netjes ingepakt ontvangen

Duidelijke site met overzichtelijke producten. Wij hebben het basis pakket besteld en heerlijke sushirijst kunnen maken

Snel geleverd, netjes verpakt en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat.

Ik had mijn bestelling snel in huis. Alles was netjes en stevig verpakt. De producten zijn van goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten met de mooie eetstokjes die ik ook had besteld. Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle levering, met een persoonlijk geschreven kaartje erbij, heel attent. Ben weer blij met mijn kruiden!

Supper

Supper stak zelfs kaartje bij geniet van je bestelling heel lekker

Super snel alles in huis. Mooi verpakt. En een hand geschreven kaartje erbij hoe leuk ❤️ Super tevreden over de producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Ga zo door.

Zeer aangename webshop met vlotte service!

Bestelling was dezelfde dag verwerkt en de volgende dag geleverd (hoewel ik in Belgie woon). Alles zeer vlot verlopen! Zal zeker nog eens bestellen!

Prima zoals altijd

In het verleden vaker besteld maar weg gegaan omdat een ander goedkoper aanbood. Toch is de kwaliteit hier gewoon beter en ook hele snelle service

Lekker snel geleverd!

Snel, leuk contact, niet duur

Snel, leuk contact, niet duur Gekregen wat ik heb besteld

Precies volgens beschrijving.

Precies wat ik nodig had.

Niets op aan te merken!

Snelle levering, juiste artikelen, prima kwaliteit!

Goede producten

Goede producten en snelle levering.

Frankeneng 114

6716AA Ede

Over Sushitotaal.nl

Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken. Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag. Itadakimasu