Pluspunten
Goede overzichtelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenAls er een sale is dan ook vermelden dat de reden van de sale de houdbaarheidsdatum is die bijna is verlopen,
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Bij alle artikelen in de 'opruiming' staat vermeld wat de reden van opruiming is. Bij artikellen waar dit de korte THT betreft staat de datum tot wanneer het product houdbaar is vermeld. Bij het ene artikel staat dit boven de beschrijving en bij een ander onder de beschrijving. Kunt u ons laten weten om welk product het gaat, dan dubbelchecken we of er iets mis is gegaan met dit product. Dit kan via [email protected] In afwachting van uw reactie Met vriendelijke groet, Xander Sas Sushitotaal.nl
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Hele snelle nette levering
Beste Femke, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en het compliment. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
verzondern zoals aangegeven
Verbeterpuntendie betaalmethoden werken niet bij mij bij maestro geeft hij error eerste versie van dat iban nr werkte ookniet !!! amateuristisch
Beste, We hebben over dit probleem reeds contact gehad waarbij we hebben aangegeven dat we helaas niet altijd invloed hebben op de elektronische betalingen. Het komt voor dat er storingen zijn in het proces die buiten onze webshop omgaat. We vinden het vervelend dat u hier last van heeft gehad. Het IBAN nummer is correct, we krijgen dagelijks betalingen binnen via dat nummer dus wellicht is er iets misgegaan met het invoeren van het nummer. We hopen dat u wel tevreden bent over de artikelen en we wensen u veel plezier met uw bestelling. Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Zelf heb ik een bedrijf in klantgerichtheid en Sushitotaal valt duidelijk op door de klantgerichtheid. Dit blijkt uit: de heldere en overzichtelijke website; het betaalgemak; ik wordt goed op de hoogte gehouden van de stappen in het proces na aankoop; vlotte verwerking en verzending van mijn aankoop; zorgvuldig ingepakte producten.
VerbeterpuntenVanuit mijn eerste klantervaring niet.
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw mooie woorden. Fijn dat de klantgerichtheid die wij nastreven zo mooi tot uiting komt en gezien wordt. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
snelle en vriendelijke service van dit bedrijf
Beste Natascha, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Goed product, snelle levering.
Beste Nikki, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Klasse
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Levering liep fout, maar efficiënt opgelost
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer, fijn dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Supersnelle levering en goede produkten.
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
hele goede en positieve hulp bij de telefonische klantenservice. Goede verpakking van de producten & snelle verzending! Heel goed meegedacht door de telefonische klantenservice voor mijn kado wat ik gekocht had, en een top service om de kadobon netjes te lamineren. Vond ik helemaal geweldig
VerbeterpuntenAangeven op de site dat de kadobonnen niet worden meegerekend in het totaalbedrag van €70 voor gratis verzending, omdat deze per mail verstuurd worden.
Beste Jacorine, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw mooie woorden. We nemen uw verbeterpunt ter harte en gaan dit goed vermelden. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Snelle levering Levering goed verpakt Goed assortiment voor de (beginnende) amateurkok Japanse gerechten.
Beste Karen, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
goed en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Beste Liane, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw compliment. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
- Snelle levering - Uitleg op website - Handige pakketten - Goede kwaliteit producten in pakket
Verbeterpunten"Relevante producten" op website niet erg nuttig, met name bij de pakketten zie je daar andere pakketten. "Mensen bestelden ook" of iets dergelijks zou waardevoller zijn. Ook video-uitleg zou handig en leuk zijn, op YouTube zijn veel goede filmpjes te vinden.
Beste Djuri, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Dank voor het mooie cijfer! Uw verbeterpunten nemen we zeker ter harte en we gaan bekijken hoe we dit nog beter kunnen inrichten. Voor een aantal producten maken we al gebruik van filmpjes. Daar waar dit nog niet zo is, en waar dit van meerwaarde kan zijn, gaan we bekijken of we geschikte filmpjes kunnen vinden. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Beste Shannon, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw compliment. Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering Alles mooi verpakt
Beste, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en uw complimenten. Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering . Goede producten
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw complimenten en het mooie cijfer. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
nederlandse beschrijving van het product. ik kocht tempura, en een korte gebruiksaanwijzing zou handig zijn.
Beste Wil, Hartelijk dank voor het mooie cijfer en voor uw verbeterpunt. We gaan ervoor zorgen dat er bij de Tempura beslagmix een Nederlandse beschrijving komt. We wensen u veel plezier met uw bestelling en we zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
VerbeterpuntenMoenteel geen
Beste Jamila, Hartelijk dank voor uw complimenten en het mooie cijfer. We wensen u veel plezier met uw bestelling en we zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Toen ik zag dat het door mij gewenste artikel niet meer op voorraad was heb ik even gebeld met sushitotaal.nl. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de meneer aan de andere kant van de lijn gaf aan dat hij mij wilde bellen zodra het artikel weer beschikbaar was. Gelijk de volgende kreeg ik telefoon met de mededeling dat het artikel weer beschikbaar was en dat hij voor mij een exemplaar apart heeft gelegd. Ideaal. Ik had de bestelling afgerond en de volgende dag kreeg ik het artikel binnen, compleet en goed verpakt. Geheel naar wens dus.
Verbeterpunten- Geen
Beste Rody, Hartelijk dank voor uw mooie review en de lovende woorden. Fijn dat alles naar wens is verlopen! We wensen u veel plezier met uw bestelling en we zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
Goed bezorgt.Alles in orde.
VerbeterpuntenMisschien de bezorgtijd nog sneller.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Wij doen er alles aan om u zo kort mogelijk te laten wachten op uw bestelling. In vrijwel 100% van de gevallen worden de pakketten binnen 1 werkdag na verzending afgeleverd, zelfs op zaterdag. Bestelt u voor 17:00 uur dan is uw pakket er in de regel de volgende dag (zondagen en maandagen uitgesloten) Het spijt ons als uw pakket er langer over heeft gedaan dan 1 werkdag, heel soms gebeurt dit helaas. We wensen u veel plezier met uw aankoop en we zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Beste Martien, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! We wensen u veel plezier met uw aankoop en we zien u graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Pluspunten
De site is overzichtelijk en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ook de verzendkosten zijn redelijk in verhouding met andere webshops.
Beste Corrie, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en de complimenten. Fijn om te horen dat u de verzendkosten redelijk vindt. Veel plezier met uw bestelling en graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet, Sushitotaal.nl
Frankeneng 114
6716AA Ede
Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken. Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag. Itadakimasu