Goed assortiment vlotte verzending

Uitgebreid assortiment, alles wat ik nodig had kon ik vinden. De bestelling was er vlot en was goed en netjes verpakt. Producten prima.

Great Service

I have purchased two sets of long chopsticks for hotpot and I am very pleased with the items and the service was very fast. I will definitely purchase more in the future!

Goed!

Het product is hetzelfde als online beschreven.

Goed assortiment, makkelijk bestellen en snel geleverd. Ook de nazorg is goed. Er ontbrak een item, maar dat werd snel en prettig opgelost. Ik kan dan ook niet anders dan 100% tevreden zijn.

Super goed

Bestelling was snel en netjes bezorgd, Artikelen zien er goed uit

Snelle verzending

Snelle levering en goede prijs! Alles wat ik nodig had gevonden.

Correcte producten aan eerlijke prijs.

Correcte proucten. Eerljke prijzen. Jammer van hoge verzendkost België...

Eindelijk unami!

Genieten van de Kewpie! Dank voor de goede service en de toekomstige geneugten!:)

heel goed

snelle levering en top producten. eerlijk en betrouwbaar.

Heel goed geholpen door de klantenservice na een foutieve bestelling, ook heb ik het pakket tijdig aangekregen, met een leuk persoonlijk kaartje. De producten in het pakket zijn van heel goede kwaliteit. De eerste keer dat we sushi maakten en we waren het meest bezorgd over hoe de rijst te koken, want dit is, wat we hoorden, het moeilijkste aan de sushi. Gelukkig had de rijst op de zak duidelijke instructies en de azijn die erbij zat maakte te rijst super lekker en perfect gelukt! Geen enkele opmerking dus, het volgende ingrediënt voor mijn sushi bestel ik gegarandeerd weer hier! Nogmaals bedankt!

Goede producten, betaalbaar, snelle levering, persoonlijke handgeschreven tekst op het kaartje, heel erg leuk.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Heel erg leuk om de doos te openen en gelijk een handgeschreven kaartje te zien! De spullen waren allemaal goed verpakt en hadden nog een lange houdbaarheidsdatum. Ik ben gelijk begonnen met sushi maken en dankzij de duidelijke beschrijvingen en filmpjes op de website is het goed gelukt. We hebben die avond heerlijke zelfgemaakte sushi gegeten. Dank jullie wel voor de goede service!

Mooie Sake set - Goede service

Leuke basis sake set besteld en goed verpakt geleverd.

Erg prettig!

Duidelijke overzichtelijke site. Goede communicatie en update over bestelling.

Snelle verzending en super mooi servies

Goede prijs voor deze kwaliteit

Ik zat al een hele tijd te zoeken naar bepaalde spullen die ik graag gebruik, maar waar ik woon (Achterhoek) kon ik de spullen niet vinden, tenzij ik het kleinst denkbare flesje tegen de hoogst mogelijke prijs kon kopen... En toen ik het aanbod van Sushitotaal vond, was in in de wolken! Eindelijk een redelijke prijs voor een redelijke hoeveelheid! De levering was ook snel! Ik zou deze site aan iedereen aanraden en zal in de toekomst ZEKER mijn bestellingen weer plaatsen!

Top en snel zonder gedoe

Prima top snelheid en levering en geen gedoe Met geweldig materiaal, tasted

Super service

Snelle en goede service. Uitstekende producten.

Heel leuk

Super leuk om een keer te proberen

goede bestelling met een tegenvaller

De producten ingrediënten die ik bestelde waren snel binnen. Het mee bestelde boek "Sushi stap voor stap, met foto's en filmpjes". De app voor de filmpjes werkt echter NIET met een Iphone hoewel dat wel vermeld staat bij de informatie over het boek. Het boek is duur €14,99 en op deze manier zijn geld absoluut niet waard Ik mis nu dus alle instructie filmpjes waarvoor ik nu juist het boek had gekocht.

PRIMA

NET WAT IK ZOCHT

Snel, goed en lekker

Zoals altijd was alles weer prima geregeld. Dankjewel.

Snel en goed geleverd

Geweldig om in 1 shop alles te kunnen bestellen.

Ik was blij verrast met wat jullie allemaal verkopen, gewoon in 1 shop al je benodigdheden te kunnen bestellen. Ook moet ik zeggen dat ook de prijzen mij blij maakte, want jullie zijn echt niet duur. Het blijste was ik dat ik voor nog geen 40 euro al een Hangiri van 30 CM bij jullie kon kopen, dit miste ik nog bij mijn sushi spullen, nu kan ik echt alles op de juiste manier maken en met mijn voorraadje kan ik er weer even tegenaan. Ook ging de levering super snel, alles was zeer netjes verpakt. Jullie gaan mij echt weer als klant terug zien.

Goede spullen, snel bezorgd

Frankeneng 114

6716AA Ede

Over Sushitotaal.nl

Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken. Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag. Itadakimasu