Snelle en goede levering!

Alle producten zijn snel en goed geleverd.

Geweldig!

Snelle levering. Alle flessen netjes en veilig verpakt. Toevallig Sushitotaal op internet gevonden, maar diegene die dit Kerst cadeautje ontvangt, gaat hier nog vaker een bestelling plaatsen.

Prima service en prima kwaliteit!!

Binnen twee dagen doos vol lekkers ontvangen. Prima kwaliteit en netjes ingepakt. En een heel lief kaartje erbij waarop succes gewenst met de spullen. Ik ben fan en ik doe mijn volgende bestelling zeker weer bij deze mensen.

Mooie producten - snel geleverd

Duidelijke webshop met mooie producten. In de middag besteld, volgende dag in huis. Kwam met een leuk bedankt kaartje!

Weer een hele goede ervaring

Tweede bestelling gedaan. Snelle verzending en super goed en veilig verpakt. Assortiment goed en ook qua prijs. Helemaal tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt.

Ik ben zeer tevreden over de informatie en levering van de producten op de site. Fijne snelle levering, keurig verpakt,

Zeer snelle levering en goede service!

Volgende dag geleverd, goed verpakt. Bij telefonisch contact zeer snel geholpen.

Aantrekkelijk geprijst en snelle levering

Artikel leuk geprijst voor consument en snelle levering. Perfect!!

Super service

Echt super service en heel praktische hulpmiddelen voor een prima sushi gebeuren. Kon niet beter .... !!!!

Prima producten en service

De sojasaus dispensers dat ik besteld heb voor een sushi event zijn precies wat ik zocht. Zeker een aanrader.

Netjes en op tijd geleverd

Super service

Afgezien van de goede kwaliteit produkten is de service excellent. Complimenten voor Xander

Prima geleverd; attent.

Zie hieboven

Correcte en snelle levering met een leuke persoonlijke attentie

Gewoon goed

Uitstekend snel en mooie producten

Ik was aangenaam verrast door het leuke blik met sushi recepten. Degen aan wie ik het cadeau heb gedaan was er enorm blij mee. Tevens snel verstuurd en ontvangen.

Zeer snel verzonden en mooi verpakt

100% vertrouwd adres

Prima producten en snel geleverd

Een goede en goedkope hangiri en wat kombu gekocht (uitverkocht bij de toko). Heel snel geleverd!

zeer goed

Snelle bezorging en zeer goede prijsstelling.

Erg fijne producten, levertijden perfect en een persoonlijk briefje :-) Qua klantvriendelijk een 10, maar ook de producten waren geweldig!

Prettige winkel

Goede producten. En, ze hadden de moeite genomen het in te pakken als kado dat ik direct verstuurde. Dit was een leuk extraatje voor de ontvanger.

snelle verzending

Heel attent dat er een kaartje bij de bestelling zat.

Prima product, snelle levering

Zie boven

Topservice in combinatie met topsite!

De site is erg handig opgezet. Kon alles vinden wat ik nodig had. Advies gevraagd en gekregen via de app. Heb gekozen voor afhalen en kreeg bij het afhalen nog goede tips mee.

Geweldige service en super producten

Alles wat ik nodig had voor mijn sushi maaltijd, snel en betaalbaar!

Super service

Onze ervaring is erg positief, de website is makkelijk te bedienen en daarnaast is de levering en service uitstekend.

Frankeneng 114

6716AA Ede

Over Sushitotaal.nl

Welkom bij de grootste sushi specialist in Europa Sushitotaal.nl biedt je een ruim assortiment van alle benodigdheden om zelf sushi te maken. Koop hier alle houdbare ingredienten, keukenbenodigdheden, serviezen en nog veel meer en ga leker aan de slag. Itadakimasu