makkelijk en overzichtelijke site!

Duidelijk bestelproces en afrekenen. Ook levering volgens afspraak! Kan mailadres NIET invullen (Apple/Safari)

Snel en zeer makkelijk te bestellen

Hdmi kabel besteld en de volgende.dag werd hij al geleverd.

alles ok

levering in orde

Goede en snelle service

Exakt geleverd, en op tijd. Goede Qualität. Goede zaak!!!

Snel en goed

Binnen enkele dagen alles keurig en goed verpakt

Snel en goed

Super snelle service, geleverd wat de omschrijving zei, perfect

Goede kabels en snel geleverd

Kwaliteit is oké wat ik besteld hebt.

Snel geleverd zoals beschreven

Snel geleverd zoals beschreven

Snel en naar wens

Alles top!

Zoals steeds altijd alles vlot verlopen.

Doet zoals beloofd, en snel!

Snel geleverd.

Goede snelle service.

Geen gedoe alles snel geregeld.

Prima winkel

Snel besteld en bezorgd en goede producten

Precies wat ik nodig had én snelle levering!

Ik was op zoek naar een USB Type C => USB Type A kabel en een HDMI 2.1 kabel die 3 meter lang waren. In eerste instantie bij een reguliere winkel omdat ik het eigenlijk dezelfde dag nog nodig had, maar helaas. Aangezien deze kabels niet of nauwelijks op voorraad meer zijn bij reguliere winkels, dacht ik aan Allekabels.nl omdat ik al eens eerder had besteld bij deze webshop. Waarbij andere niet binnen 24 uur konden leveren, deed Allekabels.nl dit wel, en had ik de benodigde kabels de dag daarna ook binnen. Kabels zagen er uit als geadverteerd, werkten goed en geen verdere bijzonderheden. Volgende keer ga ik niet eens meer de deur uit voor dit soort zaken, ik ga wel meteen naar Allekabels.nl

Nog niet ontvangen

Bestelling na 3 weken nog niet ontvangen,noch enig bericht.

De mogelijkheid om elke gewenste lengte incl. stekkers te kunne bestellen is mij goed bevallen

Prima producten ga zo door

Geen probleem

Besteld, en snel de juiste producten verkreg.wat wil je nog meer?

Gewoon goed

Snel geleverd, beter kan niet. Ze maken hun beloften waar

zeer goed

Ze doe wat er op site staat, dus alles was goed

Ruim assortiment en snelle levering

Goed product tegen acceptabele prijs en zeer snel geleverd!

Zelfs een wereldwijde kink in de kabel lost Allekabels op

Je komt er soms gewoon niet uit. De waanzin van de niet op elkaar passende stekkers, kabels, aansluitpunten enz. Die eigengereide opstelling van elk zich 'koning' wanende producenten van apparatuur, met ieder zijn eigen eisen ten aanzien van kabels en verbindingen; krijgt uiteindelijk een oplossing door de vindingrijkheid van AlleKabels. Zo lost Allekabels zelfs nog de wereldwijde kink in de kabel op.

Te veel betaalt.

Nadat ik de TV voet bij jullie heb gekocht, ben ik in de loop van de dag nog even rond gaan kijken op internet naar overige gebruiksartikelen voor mijn TV. Hierdoor ben ik 2 aanbieders tegen gekomen die gemiddeld 40 a 50 Euro goedkoper zijn voor de zelfde TV voet?? Jammer, volgende keer maar beter rondkijken.

Zo als verwacht

Vlot geleverd volgens product omschrijving zonder drama. Prima zo

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES