Megasnel

Pakket Megasnel geleverd

Uitstekende service en snelle levering, ben tevreden.

Laat in de avond besteld, volgende dag in de brievenbus. Website zeer uitgebreid, veel keuze!

Precies wat ik verwachtte

vakkundig en snel

via de telefoon advies gevraagd om de beste kabel te zoeken voor het aansluiten van de beamer.

Heel goed en reactie niet ontvangen.

Het bestelde was goed en keurig verzorgd. Maar ik had een bericht gestuurd maar geen reactie daarop ontvangen. Noppes, terwijl er wat anders wordt beweerd en dat is heel slecht van dit bedrijf, dat tast het vertrouwen aan.

Prima webshop

Goeie prijs/kwaliteit verhouding. snelle verzending. Reactie op gebruikersvragen zou iets sneller kunnen.

top

snel , redelijk met prijs tov de rest online winkels , top service

Supersnelle levering! Goede spullen. Scherpe prijzen.

Gewoon zo doorgaan!

Snelle levering en scherpe prijs

Top bedrijf

Snel en correct behandeld.

Ik heb mijn bestelling de volgende dag. Ik was het vergeten dat ik nog een tegoed bij hun had, maar ze hebben het netjes van het totaal bedrag afgetrokken. Ik vind het heel fijn om bij 'allekabels.nl' te bestellen.

De kabels werden door enige vertraging, wegens drukte, door PostNL in de bus afgeleverd. De kabels op zich zijn van goede kwaliteit zoals beschreven op de site. Ik ben er heel tevreden mee en het geeft mij alle vertrouwen om in de toekomst op deze site weer een bestelling te doen. Kortom, betalingswijze is goed, berichtgeving door e-mails te versturen voor de duidelijkheid van verzending is goed. Met andere woorden een tevreden klant!

Ben zeer tevreden goede service

Niets mis mee

snel en goed

snelle goede levering goede kwaliteit

Correct, snel en goede kwaliteit

Prima ervaring. Dmv veilige betaling de aankoop snel afgesloten. Direct de bevestiging via de mail met daarin het proces van levering. Via tussentijdse updates de bestelling snel ontvangen op het afgesproken tijdstip. Top gedaan.

Een aanrader

Een goede ervaring. Kwalitatieve producten en een snelle levertijd.

Na review wel gehoor gekregen

Door een fout vanuit Allekabels is er een verkeerd adres op mijn pakketje geplaatst, hierdoor heb ik mijn pakket nooit ontvangen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen maar heb toen geen gehoor gekregen. EDIT Na een slechte review geplaatst te hebben ontving ik opeens wel een antwoord. Dit contact was erg vriendelijk en behulpzaam, maar het is jammer dat dit pas gedaan wordt na een openbare klacht.

snelle en goede levering

Heel tevreden van

Geen bericht van jullie

In verband kabel retour Hebben wij een mail gestuurd maar niks gehoord Dus kabel ligt hier waar wij niks mee kunnen T veenstra

geen goede service

komen klant niet tegemoet als de onduidelijkheid bij hun ligt

Super snel en voordelig het juiste kabeltje

Na diverse winkels uiteindelijk bij alle kabels het juiste kabeltje gevonden. De volgende dag in huis

Prima zaak

De hele bestelling en bezorging is vlot verlopen.

Moeilijke communicatie

Ik vraag via mail een factuur en op een andere bestelling een retourbon. Op geen van beide geen antwoord gehad

goed en vlot geholpen

goed geholpen, snel verzonden, goed op de hoogte gehouden

Snelle en vakkundige hulp

Op zoek naar specifieke elektronica stelt Alle Kabels nooit teleur