Zeer toffe ervaring

Snelle service !!

steeds de juiste kabel met goede kwaliteit aan een correcte prijs

voldoende beschrijving en begeleiding om de juiste keuze te maken

The place to find any cable

Found the cable I was looking for at a good price and delivery was as promised. Highly recommend.

Triestig

Na 10 dagen 1 mail Pakket is verzonden Track en tracé via post nl ??? Nooit iets gekregen

OK

Snelle levering en goed product

uitstekend

Ik ben vanmorgen gebeld en alles komt goed!

Product doesn't work!

Right product ordered but doesn't do the job it's designed to do! Doesn't fit properly in laptop socket.

Goef

Goedr ervaring

Eerste ervaring met alkekabels maar goed beballen

Goedr ervaring

Kabel voldeed niet

De kabel van 5 meter gaf geen doorvoer van videobeelden naar een beamer. Ik heb dus niet veel profijt van deze kabel!

Kabel voldeed niet

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling geplaatst en betaald. Hierop direct een digitale bevestiging met daarin de leveringsprocedure. Daarna bij elke stap in dat proces een digitaal bericht over de voortgang. Bestelling arriveerde op de afgesproken tijd en was compleet. Allekabels.nl, gewoon doen !

Snel en betrouwbaar

Prima winkel

Ze hebben een ruim assortiment aan artikelen wat wel fijn is. Ook kwalitatief goeie kabels. Verder is het fijn dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn, want dat is vaak slecht geregeld bij webwinkels!

Prima winkel die ook het onderdeel bezorging goed geregeld hebben

Groot assortiment met kwalitatief goeie merkartikelen. Ook telefonisch bereikbaar voor als je vragen hebt. Dit zie je overigens helaas steeds minder bij webwinkels maar bij hen is dat goed geregeld.

Geen reactie op mail om de kabel terug te sturen

Ik heb jullie een mail gestuurd om de kabel terug te sturen maar helaas GEEN reactie van jullie kant.

Geen reactie op mail om de kabel terug te sturen

Betrouwbaar

Goed en erg snel geleverd.

goed kwaliteit, snel levering

Ben zeer tevreden goede service