Gewoon goed

Mijn afstandsbediening van mijn Pioneer cd speler was ik kwijt. Een vervangende besteld en na goed lezen manual probleemloos gaan gebruiken. Levering snel

Prima prijs voor goed materiaal

Snel geleverd en alles prima.

Fijn bedrijf

Goede keus, goede prijs, snelle levering.

Goede service.

Goede producten en fijne service.

Goede service.

Goede producten en fijne service.

ervaring ?

NA MEER DAN 9 DAGEN NOG NIETS ONTVANGEN communicatie ? BESTELLING IS VERZONDEN ?,, ??? track en trace van post NL ,,,,?????

Ervaring ??

U vraagt mijn ervaring Dan had ik graag mijn bestelling eindelijk gehad n meer dan een volle week nog steeds niets ontvangen Communicatie onderling ??? Tis verzonden ??? Track en tracé van post nl. ??? 1 ste en laatste x dat ik hier iets bestel Bij slechte commentaar kan dit plots niet geplaatst worden ???!!!

Prima en snel

Besteld en de levering was snel. Dus heel tevreden.

Ervaring ??

Top gedaan prima optijd geleverd

Snelle service en prima product

Alles perfect

Niet goed

Ik heb per mail een vraag gesteld over een foutieve bestelling. Kreeg totaal geen antwoord. Dat vind ik gewoon slecht.

Prima kwaliteit

Snelle levering en alles ok!

Zeker aan te raden.

Prima kwaliteit

goed advies gekregen, 2 uit 2 nu!

prima..

Zoals beloofd

Minder blij met kwaliteit

Mijn aankoop was wel klein, maar bevredigend. Met de kabel 'Display Port naar VGA' zijn er problemen met aansluiting op een monitor; bij de verloopstekker 'USB naar PS/2' paste de PS/2-zijde niet. De kwaliteit laat te wensen over. Hun gamma van onderdelen maakt hen wel koning van alle kabels.

geweldig

goede producten voor een aantrekkelijke prijs

Netjes afgehandeld

Mooie prijs snelle levering

Opgepast voor kwaliteit

Kabel prima in orde, levering na 5 dagen.

Levering gevraagd via PostNL. Kost 1 Euro extra ten opzichte van andere bezorging. AlleKabels adverteert met ‘voor 22.00 besteld, volgende dag bezorgd’. Maar voor levering via PostNL gaat dat niet op: kwam als brievenbuspost pas na 5 dagen binnen. Er staat wel iets van voorbehoud bij de tekst van AlleKabels, maar dat zijn wel hele kleine lettertjes. Maak dat duidelijker, is wel zo eerlijk.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES