Kabel prima in orde, levering na 5 dagen.

Levering gevraagd via PostNL. Kost 1 Euro extra ten opzichte van andere bezorging. AlleKabels adverteert met ‘voor 22.00 besteld, volgende dag bezorgd’. Maar voor levering via PostNL gaat dat niet op: kwam als brievenbuspost pas na 5 dagen binnen. Er staat wel iets van voorbehoud bij de tekst van AlleKabels, maar dat zijn wel hele kleine lettertjes. Maak dat duidelijker, is wel zo eerlijk.

Alles Kits bij de leveringen

goede snelle levering.

Alles correct en snel geleverd. Goede prijs

Perfecte service en levering

Vraag gesteld over wat ik zou moeten hebben en na direct geholpen te zijn, de spullen besteld. De volgende dag keurig afgeleverd. Super service

Perfecte service en levering

Niet binnen 1 dag maar dat ligt waarschijnlijk aan de bezorgdienst. Voldoet aan de verwachting

alles netjes op tijd geleverd prima bedrijf.

De 3,5 inch bracket voor 2,5 inch HDD viel tegen

Deze bracket is wel erg goedkoop. De schroeven passen niet in de zijkantjes van de bracket en de bracket past niet in de iMac 27 inch... Met krachtlijm, stukjes ijzerdraad en een elastiek heb ik de SSD en bracket op zijn plaats gekregen.... Wel snel geleverd en lekker goedkoop dus...

De 3,5 inch bracket voor 2,5 inch HDD viel tegen

ruime keuze, goede prijs, snelle levering

via de website kon ik gemakkelijk de juiste kabel vinden, bestellen en afrekenen maar. Werd ook snel geleverd.

Verder prima maar een dag later bezorgd

De kabeltjes werden een dag later bezorgd dan beloofd. Verder geen klagen: goed spul voor een lage prijs en makkelijk besteld.

Het was top super.

Alles was top super.

Goed en niet goed

Mijn HDMI splitser werkt niet. Andere kabeltjes wel. Levering was goed

Bestelling nooit ontvangen

Helaas hebben we het kabeltje wat we besteld hadden nooit ontvangen

Snelle goede levering

geweldig

altijd netjes op tijd vandaag besteld morgen in huis zeer goed.

Goed produkt

Nvt