Snel

Had kabels nodig,meteen besteld en de volgende middag lag het in de bus.

Slechte vervoerder.

Daar het gevraagde met DHL is verstuurd is het hier voor de zoveelste keer weer niet aangekomen, ik zal ook niks meer bestellen zolang het met DHL vervoert wordt.

Alles snel en goed verlopen

Makkelijk besteld en betaald, snel geleverd pakket. TV Standaard onbeschadigd uitgepakt, zeer degelijk produkt!

Ik heb de artikelen heel Snelling ontvangen.

Vlot besteld en vlot geleverd.

als ik nog wat nodig heb uit jullie assortiment kom ik zeker terug

helemaal ok

Zoals beloofd

Duidelijke site, snelle levering, redelijke prijs, kortom...Prima!!!!

Zeer goed voor de ervaring

Zeer goed voor de ervaring, bedankt!

kabels

Alle kabels is gewoon goed. Je plaatst je bestelling en de volgende dag heb je het in huis.

uitstekende producten, snelle keuze hulp aan de telefoon. Retour geen probleem.

Was top

Besteld en gekregen super duidelijk

Matig

De prijzen voor de kabels zijn laag Maar de kennis van het personeel aan de telefoon was slecht .ik moest een kabel voor een proteus hometrainer hebben heb de gegevens hierover bij een ander bedrijf geinformeerd

Snel en goed

OverZichtelijk

Altijd op tijd bezorgd

Vertouwd

Perfect!

Goed product, snelle bezorging.

Goede professionele afhandeling!

Overzichtelijke Website, duidelijke artikelen beschrijvingen en goede service !

zeer goed

Met medewerker gesproken ,deze had veel verstand van producten en heeft mij goed geholpen

USB hub

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit producten

De producten zijn goed en vlot geleverd, dus alles prima gegaan.

Prima levering

Zeer snelle levering. Lage prijzen. Goed product.

Teleurstellend

Helaas weinig medewerking ondervonden. Kabel die geleverd werd was voor mij een verkeerde uitvoering. Na contact met service werd gesteld dat het geleverde correct was. De nummer waren correct. Ik stelde dat de kabel er anders uitzag dan op de foto via de site, reactie was dat de foto niet bindend was. Leuk allemaal maar hoe moet ik als particulier nu iets bestellen van de site als de foto’s niet correct zijn . Verdere definities over hoe links/ rechts/boven/ onder gezien moet worden zijn er ook niet. Er werd ook niets aan een oplossing gedaan behalve de vraag of ik het retour wilde sturen. Dus sorry maar ik ben niet tevreden.

Goede en snelle levering

Gewoon erg goed .niks mis mee

Zeer snel en goede prijs

Perfecte service in eerste instantie had ik het verkeerde product besteld donderdag retour gestuurd vrijdag stond het geld al op de bank. Niks meer dan lof voor Alle kabels

Misleidende foto’s

Kleur kerstverlichting gekocht, de foto’s kwamen niet overeen met wat ik kreeg. Moeite met de klantenservice gehad hierover, maar alles is verder netjes en correct afgehandeld. Dank daarvoor!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES