Een van de belangrijkste reden om bij Allekabels te bestellen was de uitgebreide specificatie, met namen de snelheid, ik zocht naar een snelle usb-c kabel.
Ik had een haaks aansluitsnoer gekocht die onder een geluidsbox moet passen. Aan de hand van de afbeelding op hun website heb ik een keuze gemaakt echter er is een ander product geleverd dan op de foto. Gevolg: ik heb er niks aan.. Eerlijkheid gebied me te zegen dat ik niet de moeite heb genomen om dit aanhangig te maken bij AlleKabels.nl. Zo duur was dat kabeltje nou ook weer niet. De verzendkosten waren bijna even duur. Ik weet dus niet wat ze gedaan zouden hebben als ik een 'klacht' zou hebben ingediend maar ik ben bang dat ergens op hun website wel vermeld zal staan dat er geen rechten verbonden kunnen worden aan de foto van een product. Maar ook dit is weer een aanname van mij. Heb ik dus niet getoetst...
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling. Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij zouden het waarderen als u ons wilt benaderen op [email protected] vanaf het email adres waarmee de bestelling geplaatst is, onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Het bestelde product is niet geleverd volgens omschrijving. Bij contact met klantenservice wordt je snel te woord gestaan, echter ook snel naar een andere afdeling doorverwezen die niks van zich laten horen. Na een week zelf opnieuw contact op genomen en krijg je enkel de melding, stuur het artikel maar terug, we hebben een fout in de omschrijving gemaakt, waardeloze service!
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling. Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij hebben u reeds een bericht laten toekomen bij het bij ons bekende e-mailadres Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
Pakketje de volgende dag ontvangen zoals beloofd. De producten goed. En de keuze is ruim.
Mijn usb-c naar usb-a adapter werkt uitstekend en is ideaal voor die wat oudere apparaten die nog niet uitgerust zijn met een usb-c port. De adapter is goed gemaakt waardoor die stevig aanvoelt. Verder is die simpel en strak ontworpen, precies wat ik graag heb van zo'n artikel.
Jammer genoeg was er iets fout gegaan bij het uitsorteren van het product. Na een mail heeft hun klantendienst wel zeer correct gehandeld en meteen de betaalde som teruggestort.
Revisión original
Zij sturen je een ander product op dan dat zij adverteren. Eveneens klopt de omschrijving niet. Vervolgens moet je nog een aanvraag per brief versturen om het terug te zenden. Verzendkosten worden trouwens niet vergoed. Je kan het best dit bedrijf vermijden als de pest.
Maken er een gigantisch zooitje van, niemand verantwoordelijk. Onderdelen op voorraad welke niet op voorraad blijken te zijn.. Feedback is er niet. Regent van de excuses. Kortom, als je zekerheid wilt hebben, bestel hier niet. Scheelt een hoop stress.
Levert niet Bestelling geplaatst en betaald maar nog steeds niet geleverd Diverse mails gestuurd maar hier wordt gewoon niet op gereageerd zelfs een klacht indienen helpt niet Oplichters
Dinsdag besteld, we zijn nu reeds vrijdag en nog niets. Doe die melding van jullie site. belofte nakomen of toch binnen de 1 a 2 dagen materialen leveren. Aangepast. Een pluim voor de klantendienst. Ze hebben dit goed opgelost, bedankt.
Revisión original
Kabel besteld die binnen 2 dagen geleverd zou worden kwam na een week binnen. Had inmiddels zelf al een andere kabel gekocht bij de MediaMarkt waar ik niet op zat te wachten. Kon niet langer wachten i.v.m. een Event waar de kabel voor nodig was. Allekabels.nl heeft het naderhand wel netjes opgelost, adequaat gereageerd en de kosten gerestitueerd. In die zin zou ik ze nog steeds aanbevelen. Snap ook dat ze niet altijd verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor bezorging door derden. Aan de andere kant zouden ze er ook voor kunnen kiezen om alle dagen van de week te leveren en niet alleen op werkdagen.
Revisión original
Zeer slecht Zaterdag 11 juni bestelling gedaan inclusief verzendkosten, Maandag 13 juni krijg ik een mail dat het pakketje verzonden is. Nu donderdag 16 juni nog steeds niets ontvangen. Dus voor 22:00 uur besteld dan weet je nooit wanneer het pakketje geleverd wordt. En verschuil je niet achter de bezorgers. Als je iets beloofd op je website moet het ook waarmaken. Had de bestelling nodig voor mijn vakantie die morgen begint
Bestelling wordt snel geleverd en dat is altijd goed toch?
Mijn trimmerdraad was op en ik wilde mijn karwij toch afmaken, dus gelijk nieuwe besteld. Binnen 24 uur werd de juiste trimmerdraad geleverd en kon ik mijn werk afmaken.
snel geholpen
Eerst een aux kabel besteld. (5meter) Snel verstuurd, kwam in een envelop. Paar weken later had ik een verloopstukje besteld, deze was maaar 5cm lang en kwam in een doos...?? Dat was jammer omdat je dan thuis moet blijven terwijl dit makkelijk in een envelop had gepast. Ook het verloopstukje is van prima kwaliteit.
Matige kwaliteit kabels. Daarnaast haakse versie besteld maar dan toch de reguliere geleverd gekregen. Niet voor herhaling vatbaar.
Doordat levering niet conform was zoals aangegeven , hebben wij de stekkers niet mee kunnen nemen op vakantie. Kortom hopelijk in toekomst ooit nog te gebruiken, maar teleurgesteld.
Goede prijzen en snelle levering
Alles volgens afspraak, vlot ontvangen, goede kwaliteit en goed verpakt verzonden.
Snel en goed!
Mijn ervaring is positief. Snelle afhandeling, prima.
Positieve ervaring. Levering vlug en onberispelijk. Ongelukkiger wijs ging 1 item stuk. Contact met dienst na verkoop: vlug en goed opgelost. Aanrader deze winkel
Altijd de juiste kabel en supersnelle levering.
Accuraat, juiste artikelen op voorraad en snel bezorgd.
Ik kocht de kabelbinders voorheen altijd bij de Action, maar die hebben nu andere en deze zijn slechter. Nu bij jullie 500 kabelbinders besteld, maar de kwaliteit is nog slechter dan bij de Action. Je trekt ze zonder ook maar wat extra kracht te zetten kapot. Van de 500 liggen er nog 300 in de garage en de rest bij het plastic afval. Ik heb een poos geleden een klacht ingedient, maar tot op heden niets meer van gehoord. Ik verwacht dus niet veel van dit bericht, maar bestellen zal ik nooit meer doen.
9 Mercuriusstraat
Kerkrade 6468 ES