slordig
Bij de zending ontbrak een besteld onderdeel. Na een mailtje kwam (op zondag) een verontschuldiging, en het ontbrekende item werd alsnog de volgende dag opgestuurd.
Helaas zat bij de zending een verkeerde kabel. Gemaild en uitgelegd. Mij werd nu gevraagd om het label van de verkeerde kabel te fotograferen en naar allekabels te mailen. Omdat ik de benodigde apparatuur niet heb besloot ik om de fout te omschrijven. Als antwoord kreeg ik een mail dat de kabel overeenkwam met het partnummer. Weer gemaild, verwezen naar de website, en uitgelegd dat wanneer ik een kabel met een diameter van 4,8mm bestel ik niets heb aan een kabel met een diameter va 7mm. Vriendelijke mail terug ontvangen, het was begrepen, en de goede kabel zou alsnog worden opgestuurd. Kwam de volgende dag, maar was dezelfde foute kabel. Weer gemailed, en gevraagd om de juiste kabel. Als antwoord kwam een mail met de mededeling dat de verkeerde kabel zou worden gecrediteerd. Hierop heb ik geantwoord dat ik niet op dat geld zal te wachten, maar op de juiste kabel.
Hierop nimmer een antwoord gekregen, het geld is inmiddels teruggestort.
Suggestie: geen artikelen op je website vermelden met p/n en prijs die je niet kunt leveren.