Prima kabel

Prima kabel voor een goede prijs en snelle levering

snelle en correcte levering

e mail adre3s is niet in te voeren

Snelle en correcte levering

Super snel, vertrouwd en correct.l

heel positief

Voor hetzelfde resultaat moestbik bij een andere zaak het dubbele van de prijs betalen inclusief verzendkosten 8

Ruim aanbod maar niet zoveel kwaliteit

Het assortiment is vooral samengesteld om zo goedkoop mogelijk producten aan te bieden. Dit gaat ten koste van kwaliteit en duurzaamheid in de zin dat deze spullen vaak eerder vervangen (en dus weggegooid) worden. Ik denk dat het in deze tijd belangrijk is producten aan te bieden die een zo lang mogelijke levensduur hebben, en (indien de techniek het toelaat) te repareren zijn.

Zeer goede service

Goede snelle levering

altijd goed

goed beter best

Goede service, helaas zat er de juiste aansluiting niet bij maar is mijn fout

Niets dan lof

Op tijd en kwaliteit.

Zoals het hoort

Alles klopte, de prijs, de levering en de tijdsduur.

Snelle levering, goed verpakt, lage prijs.

Erg prettig. Alles wat je verwacht van een goede webshop. Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit, lage prijs en goed verpakt. Enige wat ik mis is de optie om het als cadeau te laten verpakken, maar het kan zijn dat ik dat gemist heb.

Levertermijn niet nagekomen

Klantenservice krijgt van mij wel 5 sterren. Maar maak geen verdoken reclame met voor 22u besteld morgen in huis als u vervolgens met gewone post verstuurd en het pakket dan pas een week later aankomt!!! Zorgt voor irritaties! Zet er dan niks bij. Verder geen opmerkingen.

Perfecte service

Overzichtelijke website en correcte levering

Reginaldo

Very fast delivery great service ! I’m very pleased with my order!

Geloof niet in de slogan "Volgende dag geleverd" !

De website adverteert erg nadrukkelijk met levertijden van 1 werkdag, welnu, ik bestelde online op maandag 6 maart, en de bestelling arriveerde op dinsdag 14 maart...

Prima ‘winkel’..

Eindelijk weer eens een online winkel waar je gewoon iemand aan de telefoon krijgt als er iets mis gaat. Het is vaak de bezorgdienst die in de fout gaat. Zou hier gerust weer een kabeltje bestellen hoor!

Snelle levering. Goedkoop

Snelle levering. Goedkoop

snel en correct geholpen, en een goed advies

uitstekend

Alles perfect

Goed product zoals beschreven. Doet wat het moet doen. Snelle levering.

In één keer de juiste verloop voor de optische kabel!

Was in 1 keer klaar voor het juiste verloop voor de senheiser voor mijn vrouw.

Prima gegaan website duidelijk

Prima ervaring mee. Site is duidelijk en voorwaarde zijn goed.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Aanrader!

zeer goed en vlot