Gewoon goed

Prijs,kwaliteit en bezorgtijd prima

vlotte levering

Beetje dom.

Ik bestel wat als bedrijf dan verwacht ik dat het bezorgd wordt tijdens kantooruren. Zie ik 's avonds in de mail dat de bezorger tussen 18:30 en 21:30 is langs geweest. Tja dan is er geen portier meer. De volgende dag gebeld met zakelijke klantenservice en keurig te woord gestaan. Nieuwe bezorging geregeld. De dame zou er duidelijk bij vermelde dat de bezorger tijdens kantooruren ons pakket moest bezorgen. Om 17:00 nog niets, gauw naar mijn kantoor gebeld om mail te controleren, en weer zelfde verhaal na 17:00 zou er bezorgd worden. zakelijke klanten service gebeld die nemen na 17 uur niet meer op met de mededeling dat ze tijdens kantooruren bereikbaar zijn????????????????? Wij komen uit Rosmalen en laat een pakket in Leeuwarden bezorgen bij een meelfabriek dan zou je kunnen denken dat ik daar in de avond uren niet meer ben. Maar ik heb niet enkel negatief commentaar, via via kon ik vragen of de chauffeur van DHL mijn kon bellen als hij bij de poort was, dat deed deze man en ik had het ontbrekende o zo belangrijk schakelaartje. Mijn dank daar voor! Eind resultaat super de weg er na toe wat minder. Met vriendelijke groet, leonard

Dik tevreden

Netjes en korrekt verzonden En vandaag besteld morgen in huis

kabel laad niet op

Kabel universeel besteld, zou voor het opladen van alle machines zijn. Kabel werd snel geleverd en het juiste opzetstuk voor de bladblazer geinstalleerd maar opladen doet hij niet

Goede en snelle

Goed!

Duidelijke website, goede prijzen, snelle bezorging. Tevreden.

Duidelijke webshop, goede prijzen, snelle levering

ben erg tevreden

Snel en goed

Nvt

Snel

Zoals altijd snel, en altijd de juiste spullen geleverd die besteld zijn via internet.

Hebben Alles met een Prima dienstverlening

Zijn gewoon dé specialisten met een enorm assortiment en gaat er zoals in mijn geval onverhoopt iets mis, zit er nog een geweldige clubje mensen in de klantenservice die het perfect voor je regelen.

#Jenelly

niet geleverd wat ik vroeg

ik vroeg een kabel van de printer naar de pc ,met en usb stekker en ik kreeg er een net een telefoon stekkertje

Top en geleverd. Past goed.

Altijd goed!

In één woord: Uitmuntend

Altijd volgens afspraak en bij een probleem keurig opgelost

Prima prijs kwaliteit verhouding en 1 dag levering

Prima bedrijf!!

geleverd op tijd en conform de aanbieding. Best goede kwaliteit voor de prijs.

Laadt niet op met een volle fietsbattery

Kabeltje snel geleverd, maar mijn telefoon laadt niet op als ik die aansluit op mijn fietscomputer

Prima en snel

Kwaliteit en mooie producten

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service goed geprijsd

Snel in huis!

Snel in huis!

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire