Snelle service.

Sneller kan niet

betrouwbaar bedrijf

Al meer dan 2 jaar is Allkabels.nl een vast adres voor mij wat betreft netwerkkabels en dergelijke. Onlangs nog een monitorbeugel besteld 100% tevreden mee en de volgende dag echt binnen.

Kabel werd de volgende dag al geleverd. De stofzuigerkabel was wel redelijk dun vergeleken met de originele (maar wel de goedkoopste).

Product is prima, maar.....

Prima product, maar volle verzendkosten rekenen voor een product van een paar gram en wat in een standaard evelope past slaat echt nergens op.

Veel keuze! Eerlijke prijzen! Snelle levering!

Vakkundig

In de wirwar van kabels die er tegenwoordig zijn wist de man die mij hielp mij precies te kunnen helpen met wat ik nodig heb.

GOEDE KABEL.

HET IS DE GOEDE KABEL EN HIJ WERKT GOED.

Super toko

Heeft echt alles wat je zoekt

Goede kwaliteit

goed geholpen

goed advies gegeven met mijn probleem is ook opgelost

Niet volgens afspraak

De Donderdag besteld voor 21u er word belooft via de site de volgende dag in huis dit was echter niet het geval! Je zult er maar staan als je de kabel nodig hebt en mannen staan te kijken die niet verder kunnen de kabel is pas toegekomen de maandag avond wat een ramp.

Snel

Helemaal goed, ging om een utp kabeltje maar volgende dag al in huis.

Klasse bedrijf !

Geen probleem mee !

Super snelle bezorging

Goede snelle service

Goed en snel.

Wat ik heb ontvangen zat stuk in de doos

Daar de verzendkosten te hoog zijn kan ik het pakje niet terugsturen. Ik voel mij bedrogen, de discobal zat stuk in de doos. U begrijpt dat ik bij jullie niets meer aankoop. Maar ik moet toegeven dat een onberispelijke klantenservice dit euvel uit de wereld heeft geholpen. Mijn centen werden netjes terug overgemaakt waardoor mijn vertrouwen in deze firma hersteld is!! Bedankt voor jullie begrip en klantenservice

Snel en Goed

Bestelling snel geleverd en werkt volgens de opgave. perfect.

Super super super snelle levering. Dank je wel.Een aanrader jullie webschop.

Vlotte en snelle behandeling

Vlot besteld en snel geleverd

Artikel snel ontvangen

Goede kwaliteit, ben zeer tevreden

Goed afgeschermde audiokabel voor een prima prijs.

Snel door U verstuurd, maar de afhandeling door DHL verdiend geen schoonheidsprijs. Ze hebben het pakketje niet in de bus gedaan, maar naar een ophaalpunt gebracht.

Online winkelen zoals het zou moeten zijn

Goeie heldere website, goede en snelle betalingsafwikkeling, goede opvolging van de bestelling, correcte en aanvaardbare leveringstijd. Voor mij een klare tien op tien. Doe zo verder!.

prima prijs/kwaliteit verhouding. Korrekte en tijdige levering

kan niet beter

Snelle levering en goede telefonische service behulpzaam

Correcte levering

Snelle levering, correcte verpakking.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.