perfect

alles naar wens

Super , service.

Na het leveren van de verkeerde kabel,had ik de volgende dag de juiste alweer in huis. Zonder dat ik deze hoefde te betalen. Perfecte service.

betrouwbaar adres

snelle verzending en niet duur

Als jullie het niet hebben, bestaat het volgens mij niet

Slechte kabel

Heb de stekkerdoos 2 dagen in gebruik en de aan/uit schakelaar is kapot

Snel en compleet

Snel en compleet geleverd.

top en verzorgd !

top !

Correcte afhandeling niet levering

Er was iets misgelopen met de levering dit bpost van mijn bestelling. Na contact werden meerdere oplossingen gevonden. Had voor opnieuw verzenden gekozen en het artikel correct ontvangen.

Product zoals verwacht

Zwaardere voedingskabel besteld en ontvangen, deze voldoet aan verwachtingen. 2 dagen na bestelling (16:00u) via de briefpost ontvangen.

super snel geleverd

super snel geleverd

Uitstekend service, ben nu zeker een vaste klant

Snelle levering, prima kwaliteit, bedankt

levering

levering is niet op tijd, maar is parts is OK ! Ik heb mijn bedrijf NSC global aanbevolen als leverancier voor alle soorten kabels.

Het gaat om de service.

Je krijgt waar voor je geld en een prima service.

Groot aanbod

Ik had een paar audiokabels nodig, maar die zijn moeilijk te vinden in lokale winkels. Dus ff googlen en meteen gevonden. Snel geleverd tegen een mooie prijs

Supersnel en voordelig

Op zondagavond besteld en maandag al de spullen binnen!

Led verlichting voor afzuigkap gaf nauwelijks licht!

Led verlichting voor afzuigkap gaf nauwelijks licht! Helaas al uit de verpakking gehaald. Kon deze lampjes niet gebruiken.

Top++++++++

top++++++++++++++++++

Snel en correct afgeleverd

uitstekend

Snelle en correcte levering

Het bestelde product binnen een dag al in de brievenbus ontvangen

Goede dienst

Spijtig genoeg staan er geen afmetingen mee op de site, daardoor zijn mijn bestelde goederen een nutteloze aankoop geweest. Voor de rest alles top snelheid van leveren was helaas ook niet zoals ze beloofde heb 4 dagen moeten wachten, maar kan (kon) daar nog mee leven.

zeer goed

snelle en correcte levering.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.