Goed produkt

Nvt

meer dan snelle levering en product exact als omschreven

goede prijs/kwaliteitverhouding en zeer snel geleverd

snelle levering conform met de afspaak

rappe verzending

goede en verzorgde verzending

helemaal top

‘savonds besteld en de volgende dag al binnen gehad! dat kwam erg goed uit want we hadden een boor gehuurd voor de tvbeugel dus echt super tevreden mee!

Prima aankoop en service

Heldere beschrijving van de kabels, zodat ik snel de juiste kabel vond. Heel snelle levering. Alles prima!

factuur ontbreekt nog steeds

betreft bestelling 11324088 16-11-22 hiervan heb ik nog geen factuur ontvangen. Bij bestelling heb ik mijn BTW nummer opgegeven. Nadien beantwoorde ik een verificatiebericht van AlleKabels met: geacht Team de levering heb ik ondertussen ontvangen. Wat me ontbreekt is het bijhorende factuur. Mijn BTW nummer heb ik opgegeven bij de bestelling. Samen met mijn adres heb je zo alle gegevens daarvoor. klantnummer 7320447 bestelnummer 11324088 verzenddatum 16-11-2022 Ludo Vleugels Aarschotsesteenweg 258 B3012 Leuven BTWnr: BE 0708 449 792 Het factuur heb ik nog niet ontvangen. Kan dat ik orde gebracht worden ? Ludo Vleugels

factuur ontbreekt nog steeds

op tijd geleverd en goede producten

de beste artikelen voldoen aan de door mij gestelde eisen

Alles compleet in een keer uitgeleverd. Snel en redelijk geprijsd.

Snelle levering, goede kwaliteit voor een nette prijs

Ik bestel mijn kabels altijd hier; voor zowel professioneel gebruik als voor huis-tuin-keuken gebruik. Ideaal: ruim assortiment, goede kwaliteit en ook nog voor een nette prijs. En dan ook nog eens snel geleverd...

Alles goed en netjes inorde.

Zeer tevreden over de producten en service.

Duidelijke website

Een zeer snelle website waar alles makkelijk op te vinden is

Duidelijke website

Een zeer snelle website waar alles makkelijk op te vinden is

Snelle levering, prima kwaliteit

Top!!!

Snelle en correcte levering, prima kwaliteit.

Top!!!

Snelle en correcte levering, prima kwaliteit.

Helemaal top

kwam net uit met de lampjes, had best ietsje meer lampjes en snoer mogen zijn !!. Ze zitten in een klein houtenboompje !!

zeer goed

goede product

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Correct en prettig

Duidelijke website en kwalitatief goed product.

Correct en prettig

Duidelijke website en kwalitatief goed product.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.