supersnel

Wat een snelle levering van het bestelde lampje. Zo wil je dat webwinkels opereren!!

Goede service.

Snelle levering voor een redelijke prijs en werkt goed

Goede prijs/kwaliteit

Ik heb al vaker kabels en dergelijke bij ‘alle kabels’ besteld, en ben altijd tevreden over de communicatie en afhandeling van mijn bestellingen!

correct

Bestelling en levering zijn correct verlopen. Heel tevreden. Maar aanbevelen doe ik nooit.

Fijne website, dito bedrijf.

Ervaring met bestellingen in vele jaren bij deze onderneming zijn altijd correct verlopen.

het was goed

snelle levering en goede kwaliteit

Bestelde product op tijd geleverd

Allekabels heeft alles en heel fijn dat je je bestelling kunt laten bezorgen bij een DHL servicepunt.

Toppie

Bestelling ging prima

Vrijdagochtend besteld, helaas pas dinsdag ontvangen, weet niet of dit nu aan Allekabels.nl ligt of aan PostNL.nl, ik gok zelf op de laatste

bezorging volgens afspraak

Prima , niet meer en niet minder.

Snel en correct

Snel en correct.

Vlot bestellen maar omslachtig om te betalen

Alles ging vlot.

Goeie service

Goeie service.

Vlotte levering van keurig verpakt product

Tevreden klant na vlotte levering van keurig verpakt product. Maar voorspelde levertermijn van 1 dag na bestelling wel niet nagekomen. Bestelling 3 dagen na bestelling ontvangen.

zeer goed

goede service bedankt tot nog eens daaag

Gewoon goed

Ruime keuze, snelle levering

Prima, goed en snel geleverd.

Ik heb verloopstekkers voor Engeland en Amerika besteld. De volgende dag geleverd. Prima stekkers voor redelijke prijs.Dus dik tevreden.

Top producten, goed verpakt verzonden.

Snelle service, alleen haalt Bpost niet jullie slogan " Vandaag besteld morgen in huis".

juiste produkt

Het was helemaal wat we moesten hebben en netjes geleverd. Dank u wel!

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd.

Kabel die moeilijk te krijgen was eenvoudig bij allekabels.nl besteld.

Tot dan onbekend. Nu voor ieder aan te bevelen/

Via een repairshop bekend geworden met Allekabels. Zeer tevreden van bestelling, via betalen, op de hoogte gehouden van de reis van het pakket, tot de levering. Voor mij is de naam in het vervolg groot geschreven: ALLEKABELS.

Goede product aan een juiste prijs

Tevreden over mijn eerste aankoop hier.

Er is bezorgd wat ik heb besteld. Prima dus.

Er wordt veel aandacht besteed aan snelle bezorging, maar dat hoeft van mij helemaal niet. Een brievenbuspakketje kan gewoon met de post, dat hoeft niemand apart voor te rijden. En t mag ook binnen vier werkdagen worden bezorgd ofzo. Jammer dat die optie er niet is: langzamer (en goedkoper). Verpakking is ook onnodig groot. Ik ben positief over alle kabels omdat ze zoveel hebben en betrouwbaar zijn, iets meer gericht op klimaat zou fijn zijn.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.