Allekabels levert allerhande goede kwaliteit kabel op een eenvoudige en snelle manier.

De website is gebruiksvriendelijk zodat je vlot de juiste keuze kunt maken. Het product komt goed beschermd verpakt aan en alle artikelen die ik tot nu toe gekocht heb voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. Het enige verbeterpunt zijn de eigenlijk alleen de onontkoombare "verzendkosten".

FIRMA MET ERVARING

Van bestelling tot levering , alles komt in orde . DG

Accurate en snelle levering

Zeer zeker aan te bevelen

Goede website en Goed prijs voor goed materiaal met een goede levering

Gewoon goed, ok.

Geleverd volgens afspraak

Product prima,levering traag

Lange levering

Verkeerde plug.

De 3,5 mm plug is van het mail type. Dit had een mail plug moeten zijn. Gaarne toezending van dit soort kabel. Bedankt voor de medewerking. Kees Hydra 0644270707

vlotte service

zeer tevreden van de snelle levering

Mijn ervaring was prima

Prima webwinkel,snel en goed.

Prima ervaring,100% voldaan.

Zeer vlugge en correcte service

Zeer vlugge en correcte service.

Helemaal prima

Makkelijk bestellen en levering op afgesproken tijdstip. Prima.

Alles in orde

Vlotte levering, product naar onze verwachtingen.

Prima service.

Zeer grote keuze . Bij mijn laatste bestelling ontbrak er een onderdeel. Ondertussen werd dit onderdeel reeds nagestuurd. Prima service.

Top produkt voor lage prijs

Zeer goed en duidelikke website

Tevreden

Goed product met een goede kwaliteit-prijs verhouding

Grote keuze, makkelijk zoeken en goede hulp bij vraag

Het zoeken op de site werkt prima, had mijn kabel snel gevonden en mijn vraag werd door de klantenservice snel beantwoord.

Scherpe prijs en snelle levering

Led TL buisje gekocht. Allekabels blijkt hierin een groot assortiment te hebben met scherpe prijzen. De bestelling werd vlot afgehandeld.

Ruim assortiment.

Patrick heeft mij super geholpen

Ik had een kapot ding gekregen en Paytrick heeft mij geholpen om dsat te vervangen

Slechte service / Onkosten aanrekenen voor hun eigen fouten!

0 sterren ging een betere beoordeling zijn. Een halve ster is nog te veel! Hoe kun je een consument laten opdraaien voor retourkosten wanneer Allekabels een verkeerde levering doet? Hierna is er nog communicatie nodig van +20 berichten omdat je iedere keer een nieuwe "medewerker" te horen krijgt in de chat waardoor het probleem elke keer opnieuw uitgelegd mag worden.

Retourneren zeer slecht geregeld

Het terugsturen van een kabel (snel en goed ontvangen) bleek erg lastig. Het kost enkele maitljes om een retourformulier aan te vragen, relatief dure verzendkosten betalen om retour te zenden en na 1,5 week heb ik mijn geld nog niet terug. Het lijkt erop dat hier een drempel wordt opgeworpen om iets terug te sturen. Ik bestel hier zeker niet meer.

2x besteld, 2x snel geleverd en prima prijs

Ik heb 2x een rol luidsprekerkabels besteld en beide keren binnen een dag ontvangen. Via Internet ook geen goedkopere gezien.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.