Tulipstekker

Draad verlengen voor luidsprekers,... zelf doen en stekkers in tulipmodel laten komen. Niet de duurste maar wel functioneel.

Goeie service, goede prijs,

Groot aanbod, mooie prijs, snel geleverd. Dus aanrader

Alles simpel geregeld.

Gewoon alles goed geregeld zonder mitsen en maren en dat is al wat waard .

snel en goed

snel en goed

Allekabels van alle markten thuis

Goed en perfekt

Onze bestelling werd snel en goed verpakt geleverd

Super service snel geleverd goed verpakt

Helemaal top zoals mo et zijn

snel

makelijk te bestellen online en snel geleverd

De hulp na het niet verzonden pakketje was uitstekend

Heb een omvormer besteld. Die bleef in de Post.NL app op “pakket niet fysiek aangeboden aan PostNL”. Toen ik belde met de klantenservice, werd het pakket meteen verzonden en had ik het de dag daarna meteen in huis. Klasse!

Ik had wat besteld via de site, en ik kwam er achter dat ik het verkeerde had besteld. Later even een belletje gepleegd. Daar kreeg ik een hele vriendelijke mevrouw aan de lijn, en die heeft mij heel goed geholpen, mijn dank daarvoor.

Product duidelijk omschreven.

Product duidelijk omschreven, vlotte levering.

Goede kabel

Goed geregeld bedankt

Deskundig geholpen

Was een usb-c kabel nodig van 3 mtr. Nu zijn daar 1001 soorten in. Samen met verkoper een kabel uitgezocht. Met de mededeling dat wanneer het niet zou werken, ik dan mijn geld terug kreeg of een andere. Werkt uitstekend en kan nu over 1 kabel voeding en signaal sturen.

Erg goed

Prettig en zeer snel

Snelle, goede aankoop!

Het product is als verwacht en de levering was snel. Niet te duur.

Ziet er keurig netjes en professioneel uit!!!!!

Ik heb een aantal spullen besteld maar ziet er keurig netjes uit en voldoet aan de verwachtingen!!!!

Goede reisstekkers. Makkelijk te vinden en snel geleverd.

Goede reisstekkers nummer A van Europa naar o.a de Filipijnen. Jammer, dat Europese ronde, geaarde stekkers er niet inpassen. Europese platte stekkers zijn geen probleem.

Fantastisch !

Enorm assortiment en snel geleverd.

Snelle en betrouwbare levering van kwaliteits kabel

We hadden snel een cat6 kabel nodig. Dit werd snel en conform de afspraak geleverd. De kabel is van uitstekende kwaliteit.

Prima en snel

Besteld en volgende dag in de brievenbus, prima.

Verschrikkelijk

Tot mijn spijt moet ik een verschrikkelijke beoordeling geven. De kabel die ik had gekocht, veroorzaakte bijna een doorbranding in de JBL-box en kabel zelf. De kabel sloot niet lekker aan op de box, waardoor de box slecht stroom ontving. Naast het knisperend getik rook ik op den duur ook het verbranden van de aansluiting. Ik heb meteen alles eruit gehaald om erger te voorkomen. De kabel heb ik gelijk weg gegooid. Spijtig genoeg waren de verzend kosten meer dan de kabel zelf (4 euro) conclusie weg gegooid geld en blij toe dat ik zelf erger heb doen voorkomen. De box is gelukkig heel gebleven. Meteen een andere kabel gekocht bij een echte winkel. De grap van dit alles was dat deze even duur was als de totale bestelling bij allekabels.nl blij toe dat ik hier ook niet meer kabels besteld heb om de verzend kosten iets te drukken. Helaas ga ik hier niet meer bestellen. Niks persoonlijke naar iemand maar een hele slecht ervaring dus....

Snelle levering, goed product

Prima ervaring. Ze hebben mij ook geholpen met een advies voor een product die ze zelf niet in het assortiment hadden.

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES