Snel en netjes

Ik heb nu twee keer spullen besteld en allebei de keren snel en goed verpakt bezorgd . Zeker een aanrader voor kwaliteit spullen met snelle levering

Top en snel geleverd

Prima en vetrouwen adres

Dag X besteld/betaald, dag X + 1 ontvangen. Perfect.

Ik had met onmiddellijke ingang een 15m cat6 internetkabel nodig. Allekabels.nl heeft 'm op voorraad, dus ik wilde de kabel gaan halen. Echter, ze hebben geen winkelverkoop en bezorgen alleen, zodoende werd de koopprijs verhoogd met €4,95 verzendkosten. Ik woon zelf in Kerkrade, m.a.w. halen is simpel en 'n paar euro aan benzine verbruiken, is het halen me wel waard. Dus die avond was ik slecht gehumeurd. Dus woont men verder dan 30 km van Allekabels vandaan, dan is laten bezorgen voordeliger.

Heldere informatie en snelle levering van goede kwaliteit!

Op de website is gemakkelijk et vinden wat ik zoek. foutloos bestellen en leveren. meer is er niet over te zeggen en zo hoort het ook!

Lekker vlot geleverd, zoals altijd prima.

Makkelijk bestelproces en vlot geleverd.

Netjes

Artikel is perfect en netjes volgens afspraak geleverd

Ok

Goed geholpen

Uitstekend geholpen op zeer korte termijn

Snel en goed!

De bestelling werd correct en snel geleverd.

Toppie

Prima aflevering en snel

Een puntje van kritiek: Stap af van DHL als vervoerder. Heb altijd problemen met die lui. PostNL veel beter

goede en snelle levering

Goed product

Goed product, snelle levering, beste prijs

Vanaf bestelling tot ontvangst klopte alles

Snel geleverd zonder problemen

Snel geleverd, niet verwacht

Uitstekende webshop

Overzichtelijke website, snelle levering en prima prijzen

doen watze beloven

Speciale kabel moeten bestellen 4 draads en wist niet precies welke ik hebben moest dus ff gebeld en gelijk een goed advies gekregen ivm de juiste kabel

Prima zaak

top

alles top gedaan/geleverd

Zeer slecht. Een fout artikel besteld en niet meer kunnen terug sturen.

Voldenge keer gewoon weer naar de bouwmarkt. Bedankt dat ik €20 lichter ben. 2x gebeld en niemand kan me helpen. Eerste en laatste keer geweest. Zeer slecht. Dit gebeurt me nooit meer. En ik zal dit op iedere verjaardag doorgeven. Niets meer bestellen bij allekabels.nl. Duidelijk.

Uitstekend!

Helemaal top! Bestelde producten zijn precies zoals op de website beschreven! Helemaal Top!

Snel en zo als omschreven

Bij de eerste keer ging de betaling mis maar bij de tweede keer ging alles van een leiend dakje

Redelijk tevreden

Ik dacht een HDMI naar Disportkabel van ongeveer 2 meter gekocht te hebben. Bleek achteraf, dat deze kabel amper 1 meter lang was. Gelukkig was de originele ruim lang genoeg om deze met het koppelstuk de monitor te activeren.

Perfect geregeld.

Goed product, snel geleverd

Goede ervaring met dit bedrijf

9 Mercuriusstraat

Kerkrade 6468 ES