Uitstekende ervaring

Wij hadden een hele lekkere wijn gedronken en tot mijn geluk vond ik het op deze website. Het was snel besteld en werd paar dagen later al geleverd in een hele goede verpakking. Helemaal top. Ook heel goed dat zij naar een legitimatiebewijs vragen vanwege alcoholproduct.

Goede site en snelle levering

De likeur die ik erg lekker vind van Beek kon ik niet zo snel vinden, maar hier gelukkig wel. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.

Via de site makkelijk te bestellen en ook snel geleverd

Snel en makkelijk en ook vlug geleverd

Prima verpakt

Mooie aanbieding, goed verpakt in snel Verzonden.

Mooi assortiment, nette prijzen en binnen enkele dagen keurig verpakt verzonden; wordt duidelijk aandacht aan geschonken om beschadiging te voorkomen.

Geweldige online winkel met een enorme keuze aan whisky-samples.

Fast shipping

Lower price Fast response Fast delivery

Snelle service, mooie producten tegen een goede prijs. Top!

levering prima en correct, mijn aanbeveling zou zijn om bij samples ook informatie aan te leveren op kaartjes met smaakprofiel, info over destilleerderij etc. Nu is het zo kaal: je ontvangt samples en er zit helemaal niets bij.

Uitstekend verzorgd

Duidelijke berichtgeving over de verzending en zorgvuldig verpakt.

Duidelijke communicatie en doen wat ze zeggen.

Goede collectie promilles, goed verpakt en verzonden. Duidelijke communicatie. Aanrader

Ruime keus

Ruime keus, goede service.

Zeer goede service

Zeer goede service

kort duidelijk verhaal mbt assortiment geen franjes !!

via website werd snel een keuze gemaakt, kortom klasse !

Great service

Great service and good prices.

Messing product

Up to New no deliverie

• Would you recommend us? No

Excelente!

Recomendadíssmo! Entrega dentro dos prazos. Produtos bem acondicionados.

very friendly and easy customer experience and support

messaged them asking for special mix of samples, after some alignment was arranged and packed and delivered exactly as described.. Very friendly staff and support.

Bon negociant

Choix très correct par rapport aux concurrents, prix moyens et délais de transport assez rapides. On peut regretter un coût de port non dégressif avec le volume.

Tip: sneller verzenden en gratis boven bepaald bedrag

Maandagmiddag besteld, donderdag bezorgd door PostNL. Dit kan natuurlijk sneller. Daarnaast betaal je altijd verzendkosten.

Een man een man, een woord een woord!

Tijdens het bestellen, ging er ergens iets fout. Kan gebeuren. Direct een mail ontvangen dat er een fout geregistreerd was en uitleg wat er ging gebeuren, zodat als het dubbel zou zijn afgeboekt het direct retour gestort zou worden. Voor ieders veiligheid wordt de bestelling geannuleerd. Goed ingegrepen en duidelijke terugkoppeling!

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Moeilijker te verkrijgen whiskey besteld tegen normale prijs. Zeer goed/veilig ingepakt. Op tijd geleverd. Kortom, zeker een aanrader.

Excellent

Excellent

Weel done

It was the first time I placed an order and everything went well, best wishes for a good job

Rosmolen 32

2317SK Leiden