Service zoals we mogen verwachten

De bestelling van een bijzondere Whisky is goed door mij ontvangen. De communicatie verloopt zeer prettig. Ze zijn zeer bereid goede service te verlenen.

Jó árak, gyors szállítás!

Megbízható, jó partner.

• Ajánlnál minket? Yes

Snelle verzending, en niet duur!!!

Mijn eerste bestelling op whisky.nl, snel verstuurd, goed verpakt.. Al met al een goede ervaring!!:)

Niet overal staat een omschrijving bij wat voor whisky het is. De smaak, geur, etc. Tevens staan er fouten in uit welk land een whisky komt. Maar dat was bij 1 fout. Die ik heb gezien.

Okay

Goed gergeld

Mooie producten

De omvang van speciale whisky’s vind ik verrassend

Goed product en goede prijs, maar slechte levering post NL

Ik ben blij met de Laguvulin 16 jaar. Enkel zeer ontevreden van post NL. Woensdag om 11:55 melding dat de bezorger ons niet thuis aantrof, onmogelijk aangezien we in de kamer waren en er niet op de ring deurbel was gedrukt. Zelfs helemaal geen bezorger gestopt. Nee want ze gaan elke dag samen pauzeren bij een benzinestation. Hij was al laat denk ik, en nu ze ook geen niet thuis briefje afleveren is het makkelijk om door te klokken op hun app. Ik heb dan ook een klacht tegen de bezorger ingediend. De verkoper kan beter overgaan naar DHL

Netjes en snel geleverd!

Foutieve bezorging snel hersteld!

Prima site met veel keuze. Een foutief geleverde bestelling was snel hersteld en goed contact met de klantenservice.

Heel klant gericht, echt top

Top ervaring vanaf bestellen tot leveren tot het evenement.

Everything works perfect

No Problems, easy handlimg, fast shipping

Great experience with a very efficient company!

Very efficient and friendly. Couldn’t ask for better service. I highly recommend them. I live in the US and wanted to have a whisky send to a relative in the Netherlands. E

snel bezorgd en goed verpakt!

positief

Positief

Ruime keuze

Duidelijke website en goede nette verpakte levering.

Zeer duidelijk

Erg makkelijke site en gelijk antwoord

Vlotte verzending en goed verpakt

Aantal mooie whiskey te krijgen voor nette prijzen. Flessen waren degelijk verpakt en netjes op de hoogte gehouden van de status. Fijne winkel.

Snelle levering, goed verpakt.

Topsite met veel verschillende mogelijkheden.

Op de site vind je veel aanbiedingen van bekende merken maar ook van veel onbekende soorten uit diverse streken en regio's. Kun je veel soorten en interresse's testen TOP.

1 van de 2 producten die ik besteld had, bleek niet op voorraad in tegenstelling tot wat op de website werd vermeld. Ik kreeg daar snel een melding van en na kort telefoongesprek ingewisseld voor een andere whisky. Beide flessen werden vervolgens snel en goed verpakt verzonden.

Geweldig snelle service en heerlijk product

Ik heb een fles rum besteld specifiek uit India deze is bijna nergens te vinden. Ik heb het kunnen vinden op deze site besteld en nou heb ik het geweldig. Dankje voor de goede service en ik kom zeker weten terug!!

Snelle levering top prijzen. Bestel zeker weer.

Hele goede afhandeling

De bestelde producten zijn heel goed verpakt en snel verzonden, top site!

Rosmolen 32

2317SK Leiden