Zeer snelle levering en ook met zorg ingepakt. Aanrader!!

Very good

I liked this drink page,here you can choose drinks,that other suppliers,do not have and fast delivery

Snel en betrouwbaar

Fles whiskey besteld en tussentijds bericht gekregen over vertraging ivm verlate levering plus nieuwe verwachte leverdatum. Heel netjes en gegevens klopten ook. Prima service.

Everything went smooth.

Good selection and prices. Recommended!

PostNL heeft echter doos nooit bezorgd en aangezien het 4 flessen zijn is dat lastig op de fiets even op te halen bij een PostNL punt. Kunnen jullie niks aan doen, maar jullie hebben wel het contract met PostNL

Helemaal top, en dik tevreden

Alles is goed gegaan en die fles is al op de helft.

Super,vandaag besteld morgen thuis,goed ingepakt

Slecht

Na een week nog niet geleverd!!!

Snelle service, ruim aanbod, klantenservice top

Snelle service, ruim aanbod, klantenservice top

Perfect transaction.

My order came in time, perfectly packaged.

Goede service snelle levering

Zou er zeker weer bestellen

Groot assortiment, goede service

Veel whisky die nergens anders te vinden is en tegen een goede prijs. Snelle service.

Scherpe prijzen, maar lastig zoeken.

Prijzen zijn scherp, daar hou ik van. Ook hebben ze een heel ruim aanbod. De bestelling die ik heb ontvangen was ook heel erg goed verpakt. Alleen als ik even wil shoppen op de site vind ik het erg frusterend. Ik had liever gewoon een lijst gehad met de whiskymerken. Ook vind ik het vervelend dat soms eerst door een hele lading samples moet scrollen voordat ik bij de flessen uit kom. Al met al raad ik de site zeker wel aan en blijf er gewoon bestellen. (App gebruiker)

Good

Good package

Ongelooflijk veel keuze

Gigantisch assortiment van whiskeys. Personeel die er verstand van heeft!

Snelle bezorging

Heerlijke wiskey, en snelle bezorging, en goed ingepakt!

Keurig volgens afspraak geleverd

Ik heb voor de eerste keer wijn besteld bij de whysite.nl. Vooraf even gebeld met de klantenservice, omdat ik nog niet eerder een bestelling had geplaatst via deze site. Heb contact gehad met een medeweker die aangaf dat de wij woensdag geleverd zou worden. De doos wijn was perfect ingepakt en zoals afgesproken op woensdag bij mij thuis afgeleverd. Met vriendelijke groet Martie van Helvoort

Perfekt geregelt

Peste prijs alleen verzendkosten zijn duurder als elders

Goeie service en snel geleverd.

Hellemaal top

Heeeel goed bevallen. En de prijzen zijn goed

Dikke, dikke, vette pluim !!!

Ik verzamel limited editions whisky van een bepaald merk uit GB. Deze werden niet buiten GB bezorgd dus ging ik regelmatig naar de overkant om de verzameling compleet te houden. Dit met het risico dat er een niet meer verkrijgbaar zou zijn. Tot mijn zéér grote vreugde kwam ik er achter dat ik ze hier bij Whiskysite.nl kon bestellen. Gelijk de 4 laatste uitgaven die ik nog niet had besteld. Ik kon niet wachten. Een paar dagen later, donderdag, kwam de bezorger mijn bestelling brengen. Ik was helemaal gelukkig. Echter….een van de flessen zat verpakt in een bus en die was op twee plaatsen beschadigd. Ik gebeld met de winkel en werd te woord gestaan door Mila. Hij begreep gelijk mijn verhaal en ging regelen dat ik een nieuwe bus zou krijgen. Zojuist, zaterdagochtend, deze in perfecte staat en super verpakt, onbeschadigd ontvangen. Mila even gebeld om m te bedanken en een dikke, dikke, vette pluim te geven. Wat een service hè!!!! Zij weten hoe t hoort. Mijn complimenten.

Perfect!

Many products to choose, good prices, easy to order, good information and communication, good delivery, safe package. = Perfect!

On time for a great discovery

Large choice of whiskies, at good prices. The delivery was on time, and the bottles were carefully packed.

Good purchase experience from Spain

Great option to get samples that are not available in Spain. The shipment is a bit expensive but worthy if you buy several samples.

top

alles ging vlot, alleen selecteren op smaakprofiel is niet mogelijk.

Rosmolen 32

2317SK Leiden