Snel besteld

Het vinden van het product was eenvoudig, en het bestelproces verliep vlotjes. Als ik nog een tip mag geven, zou het een jeuze in aflevermoment zijn.

Snelle levering en een keurige prijs

Goede Talisker tegen een scherpe prijs snel en correct geleverd. Super!

Prima 8

Makkelijk bestellen

Bestellen online gaat makkelijk en binnen twee dagen heb je je bestelling in huis.

Snelle, goede levering

Fles Lagavullin besteld en binnen een paar dagen netjes ingepakt in huis. Prima!

slecht

Ik heb bestelling ontvang maar is niet de fles wat ik had bestelt is binnen gekomen. Ik kreeg te horen dat de inhoud zelfde is maar ik heb door de fles meer ging betalen. Ik heb gemaild over de situatie maar J. Lolkes de Beer had het niet goed afgehandelde.

Supersnelle levering

Heel snelle en nette levering van mijn fles Calvados

Makkelijk om online te bestellen, goede en snelle service. Zeer tevreden :)

Goedverpakking

Goed kopen

Wachten, wachten,......

Pakket is vandaag , 12 februari in de avond , nog niet ontvangen; is dus al bijna een hele week onderweg, of ‘gewoon’ onderweg ergens opgedronken.......We wachten af en anders: jammer dan (Klacht indienen bij PostNL blijkt/ bleek zinloos.) Groet!

Duidelijke site en een prima sortering van wiskey En snelle Levering

Voortreffelijk

Het bestelproces is overzichtelijk en simpel. Precies wat je wilt!

goede en snelle service!

whiskey besteld en op laten sturen. netjes verpakt en snel. een aanrader

Topwinkel

- Ruim assortiment - Duidelijke communicatie via mail - Erg goed en stevig verpakte producten

perfect

zeer degelijke verpakking en whiskey kwaliteit uitmuntend.

Good prices, good gldelivery

I have ordered 7 bottles, only 4 could be delivered. Rest were out of stock. No compensation offered due to the shortage. Delivered to Hungary in 7 working days. Whisky bottles were packed very well. No damage during the transportation.

De assortiment is groot! bijzondere/specially

De assortiment is groot, voor speciale whisky’s kan je hier goed terecht. Ligt het niet op voorraad dan wordt het voor je besteld, is het artikel binnen dan heb je de keuze om het zelf op te halen of het wordt naar huisadres of anders opgestuurd. De levering naar huisadres is ontzettend snel en het wordt in een stevige verpakking geleverd. Van mij krijgen ze 100 punten!!

Extremely satisfied

Super easy website and decent selection of Irish whiskeys

Wat een keuze !

Bestellingen zijn mooi op tijd binnen.

Supersnel en een fantastisch assortiment

Supersnelle levering. Daarnaast een overvloed aan keus. En dan niet alleen het standaard spul. Volop keus uit mooie en bijzondere producten.

Volgende keer weer!

Blij met het product. Goed verpakt en goed geprijsd. Had alleen gehoopt dat het wat eerder binnen was geweest. Helaas! Maar hiervoor zijn jullie ook afhankelijk uiteraard.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Uitstekend!!

Gorde duidelijke webshop, veel keuze en op tijd geleverd

Estupendo

Áltamente satisfecho con la calidad de los productos y con la rapidez del envío (de Países Bajos a España en menos de una semana). Todas las muestras llegaron bien cerradas y el paquete bien protegido. La única pega que puedo poner son los altos gastos de envío, unos 25 euros.

Veel keuze in minder bekende bottelarijen

Veel whisky's gezien die elders niet te vinden waren, ook van independent bottlers. Was inderdaad goed verpakt.

Rosmolen 32

2317SK Leiden