Snelle levering duidelijke communicatie

Leuke mails overzichtelijke site en snelle levering met goede communicatie

Binnen een week geleverd.

Bestelling geplaatst, ik ben op de hoogte gehouden van de bestelling, levering op tijd en artikelen netjes geleverd.

Snel antwoord op mail en goede service

Materiaal snel geleverd. Vragen op de mail gesteld krijg geen antwoord.

Voel niet fijn, blijf steken bij een patroon wil verder maar wacht op jullie antwoord.

Uitstekend.

Snelle levering, goed verpakt, prima in orde.

Goed materiaal

Goede service.goede communicatie in gevolg van de bestelling.

Heel tevreden

Bestelling geplaatst ging heel makkelijk. Ik moest alleen even naar het garen zelf om de kleuren te bekijken, en kon daarna het pakket makkelijk bestellen. Levering ook heel snel. Dus heel erg tevreden

Fijne webshop

De website was heel duidelijk, producten keurig zoals omschreven ontvangen. Retour van een deel van de bestelling was snel verwerkt en terugbetaald. Ook de tweede bestelling om de retour gezonden producten te ruilen was er ook al snel weer.

De bestelling zou binnen 24 uur bezorgd worden, Dit duurde echter aanmerkelijk langer. Ik had mijn e-mail adres niet correct opgegeven. De rondbreinnaald was na het breien van een muts stuk. Prym nr 5

Behulpzaam en snel met leveren

Vlot en prettig

bestelling kwam wel 2 dagen dan mijn mail, tracken trace aan gaf dus was wel even spannend of het wel echt kwam

Gewoon geweldig.

Fijne spullen om je werk mooi af te maken. De wire-draad om in je dier of pop te doen werkt fijn. Ik heb het nu in een gebreide cat-doll gedaan maar ga het zeker gebruiken bij mijn naaldvilt werk. De snorharen van paardenhaar zijn geweldig.

Alles naar wens

vriendelijk tijdens telefonische vraag

Servicegericht, vriendelijk en goede communicatie.

De kleuren wol die ik nodig had waren niet op voorraad, zou een weekje wachten worden. Maar ik wilde het vrijdag meenemen op vakantie dus ik vroeg om een andere kleurencombinatie. Dat was geen probleem en ze stelden iets voor en het werd keurig netjes de volgende dag bezorgd!

Jullie hebben een mooie website en goeie kwaliteit garen ...

De website is overzichtelijk, alleen wanneer ik een pakket bestel en de kleur van het garen wil kiezen dan is dit niet te zien hoe dat de kleur eruit ziet. Bijvoorbeeld kleur roze, welke tint is dit dan. Dit vond ik lastig om te kiezen.

Leuke producten goede service

Leuke producten, veel keuze, creatieve inspiratie en goede service

Correct, professionneel, vriendelijk

Een artikel is niet meer beschikbaar, er wordt meteen vervangen met een soortgelijke maar dan beter! Dat is uitstekend service. Levering gebeurt ook meteen. Positive ervaring ook gemerkt door mijn mede-handwerkster

Gauw opgestuurd,netjes .

Prettige webwinkel

Prettige webwinkel, goede communicatie, verzendgegevens ontvangen, erg tevreden!

Goed maar ik ben nog maar een week bekend met wolcafe

Nog weinig ervaring

Super snelle en nette verzending

Snelle levering, alles heel correct,!

Gevarieerd aanbod

Leuke site en goede levering

Voldoende, maar toch een aantal mogelijkheden tot verbetering.

-werkbeschrijving van een van de artikelen was niet toegevoegd, dit werd wel snel per email opgelost -voor een van de artikelen 2*1,50m en 2*1m wol nodig, maar er zat maar een goeie 4,5m erbij -het gekochte werkbord was beschadigd

Wal 36

2871 BC Schoonhoven