Vlot en goed geleverd

Na de bestelling een snelle afhandeling. Geen problemen gehad.

Gemakkelijk artikelen te vinden. Snelle levering

Winkel met grote collectie garens en uitstekende service

Altijd leuke aanbiedingen, leuke workshops en prettig personeel met verstand van zaken.

Super snel bezorgd en keurig verpakt. Blij mee.

Pakket super snel bezorgd en keurig verpakt.Erg blij mee.

Leuk haakpakket

Veel keuze in haakpakketten! De tas moet nog worden gehaakt, dus inhoudelijk nog geen mening. Doosje waarin pakket verstuurd werd deed alleen andere afzender vermoeden, waardoor ik even in verwarring was of het pakket wel voor mij was!

Makkelijk online besteld en netjes ont6

Zeer netjes en snel pakketje ontvangen en daarna nog mijn vraag super snel beantwoord……..ik zeg TOP

Teleurstellend

Het duurde ruim een week voor ik mijn bestelling had ontvangen. Op de mail die ik heb gestuurd is nooit gereageerd. Veel ruimte voor verbetering dus

Matig

Twee keer een kleur aangegeven die niet op voorraad was. Misschien handiger om dit metertje vermelden bij de bestelling.

Mooie winkel en lieve mensen!

Super snelle levering

Super goed

Prachtig garen, snel geleverd.

Ik zocht garen in een kleur waar ik een foto van had. Altijd moeilijk, want de werkelijkheid kan dan heel anders zijn. Maar het was de perfecte kleur en het garen is erg mooi van kwaliteit. Ook nog eens snel geleverd, dus ik kan deze webshop van harte aanbevelen.

Super service.

Snelle verzending met zeer goede service.

Super vakkennis

Heel goed geholpen Super service

Snelle afhandeling

Vroeg in het pakket iets te veranderen en is prima gedaan

Mooie houten speld

Hele mooie houten speld, past goed op mijn gehaakte vest, ik ben er erg blij mee!

Uitstekend !

Zeer snelle en verzorgde levering. Leuk geschenkje erbij. Ik ga in de toekomt zeker nog meer bestellen bij wolcafe.

Mooie spullen snelle levering

Supersnel mijn spullen gekregen. Ziet er goed uit

Een aanrader!

Duidelijke site, supersnelle levering! Voor herhaling vatbaar.

Gewoon top

Goede snelle leveringen gehad.

Geen klachten

Snelle levering, veel keus

Fijne winkel. Veel keus. Volgende dag al geleverd. Netjes verpakt (ze recyclen verpakking, helemaal top)

oke

Alles op tijd geleverd en prima kwaliteit uitgezonderd patroon wat klein lettertype

Lang gewacht op bezorging, verder prima

Werd pas na 11 dagen bezorgd en geen reactie gekregen toen ik na een week vroeg waar bestelling bleef. Op site staat 'snelle bezorging'. Er was vast een goede reden voor, maar dat had even gecommuniceerd mogen worden. Bestelling Elf was prima. Goede spullen en goed verpakt.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven