Goede kwaliteit en genoeg keuze

Alles in goede orde ontvangen. Verzending was wat langzaam. Maar dat is niet erg.

vlotte service

Duidelijke website, vlotte levering, en een mooi pakket ontvangen

Snelle bezorging,

Ruime keuze, goede prijs en snel bezorgd

Helemaal Top!!!!

Helemaal Top

Snelle levering, mooie producten

Producten staan goed en duidelijk aangegeven zodat keuzes maken makkelijk is. Levering is ook goed en snel geregeld, mooi verpakt

Ben een beginner en heb meedere pakketten gekocht. Handleiding erbij is fijn. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Geweldige winkel

Geweldige winkel en webwinkel idem dito! Zeer vriendelijk en meedenkend personeel , grote keuze aan producten. Prima kwaliteit en snelle levering.

Ik heb vorige week een haakpakket bij u besteld. De levering hiervan was zeer verzorgd en snel. Een zeer goede service

mooie producten

Goede service en snelle levering

Snel

Snelle verzending

Uitstekende service!

Inspirerend boek met duidelijke instructies, inclusief QR codes die je naar een instructievideo leiden. Boek was snel in huis.

Leuke spullen, nette prijs en snel in huis. Hier ga ik vast vaker bestellen.

was tevreden

mijn bestelling bij wolcafe is prima verzorgd. Moest er alleen even op wachten, maar dat was voor mij geen probleem. Het zou prettig zijn als men dat even liet weten d.m.v. een mailtje

geweldig

Wat een snelle service en zo keurig verzorgd. ik ben er heel blij mee.

zeer o.k.

ik ben zeer tevreden alles wordt zeer goed verpakt en zeer goede uitleg, en alles wordt zeer goed aan huis geleverd. Bedankt en vele groetjes Veva.

Gewoon goed

Tijdige en correcte zending, leuke artikelen

Mooie producten en snel verzonden

Producten zoals verwacht en het is snel verzonden.

Goede service , garen was goed verpakt

Gewoon geweldig.

wolcafe heeft snelle levering. Ben heel blij met het boek van 3D grannys squares daarom geef ik jullie 5 sterren.

Mooi snel geleverd

Mooi snel geleverd kon ik gelijk weer aan de slag!

Fijne service

Heel tevreden hoe ik geholpen ben. Fijne communicatie en super service.

bestelling snel bezorgd

Ik ben tevreden met mijn bestelling. Mijn artikel was, zoals aangegeven op de website, de volgende dag bezorgd.

Vriendelijk personeel, aantrekkelijke winkel, goed assortiment en leuke workshops

Goed en snel

Wal 36