Snelle levering ivm een last minute cadeautje, hele fijne service!

Heel mooi

Alles is netjes goede omschrijving

Goed en snel

Snelle levering van leuke pakketten. En als verrassing een kleine attentie erbij. Helemaal leuk! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Uitgebreide keuze en supersnelle goed verpakte levering

Keuze gemaakt uit uitgebreide assortiment en besteld. werd de volgende dag al geleverd in de brievenbus. Tevreden en supersnel!

Goede site en snelle levering

Bestelling was goed en op tijd geleverd

Alles netjes verzorgd

Nette en snelle levering en superklantvriendelijk

leuke en goede service

Ik kreeg een kadobon van het wolcafe kado. Ben goed geholpen en bestelling werd perfect geleverd

Prima! Zeer snelle levering!!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij jullie, ik kom vast en zeker nog eens terug! Ben zeer tevreden.

Parfait, commande reçue rapidement et conforme à la description. Je recommande!

All good, many thanks !

My first order thanks to a very nice and fast customer service answering questions. There wasn't enough stock of the Rico Design wool balls I've ordered and I was informed before shipping. I'm very happy and will recommend the shop without any doubt :)

Super snel verstuurd

Je krijgt precies wat je bestelt

super goed

hele goeie ervaring voor de eerste keer.vlotte bediening en hele goeie communicering.een grote aanrader

Ik had voor iemand met wolcafé verloopgaren een mandala gemaakt. Hij was mooi geworden en wil er ook één voor mijzelf, maar kon niet de juiste kleur vinden. Ik heb gemaild, er kwam direct antwoord en de bol die ik wilde is gemaakt en verstuurd. Ik begin pas wanneer het niet meer zo warm is, maar wordt gewoon blij als ik naar de bol kijk.

Alles perfect in orde

Alles wat goed in orde.

Top spullen

Snelle levering en genoeg keuze.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle leveting

snelle en goede service

Snelle levering, goed verpakt.

Nog niet ontvangen

Mijn bestelling nog niet ontvangen

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. De volgende dag al in huis. Ik had een cadeaubon besteld en die kwam heel mooi ingepakt met een klein gehaakt hartje erom. Je hoeft het dus zelf niet in te pakken. En kan het zo cadeau geven.. Zeker een aanrader om hier te bestellen

Toppie

Mooie goede items. Vriendelijk als er iets mis is met de bestelling staan ze snel en goed voor je klaar. Echt een aanrader

prima ervaring. de bestelling duurde wat langer voor hij werd geleverd, misschien een mailtje dat het wat langer duurt voor levering.

Hele fijne webwinkel

Dikke duim!