Heel prettig

Heb een bestelling online geplaatst, deze uiteraard betaald, en kon hem de volgende dag ophalen. Vriendelijke mensen in de winkel, mooie winkel, veel keuzes in wol, en andere materialen. Vriendelijke service en gewoon erg prettig ervaren.

Snelle levering, netjes verpakt zonder poespas. Redelijke prijzen

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Grote service

Wolcafé dacht goed mee toen het bestelde niet op voorraad bleek en losten het probleem alsnog op.

Alles oke

Snelle levering, alles naar wens!

Keurig en op tijd geleverd

De bestelling die ik heb gedaan is helemaal naar wens en op tijd geleverd

Alles prima, enige kleine minpuntje is dat het patroon niet super goed leesbaar is. Erg licht afgedrukt. Wellicht was de inktcartridge bijna leeg?

Uitstekend geholpen

Snel en netjes geholpen. Er was een product niet op voorraad en kregen na overleg een ander product toegestuurd. Snelle levering! We zullen zeker vaker gaan bestellen.

Prettig.

Duidelijke site, snelle levering.

Mooi eindresultaat

Meer dan voldoende materiaal. Ik vermoed zelfs dat 1 bol minder ook nog zou lukken.

Heel tevreden!

Prima service, mooi op tijd bezorgd, goede produkten, met veel zorg ingepakt. Waar voor je geld dus!

Duidelijkheid, service, professioneel

Ik ben super tevreden

Lang gezocht en hier gevonden haaknaalden met ledverlichting.

Kreeg mijn bestelling keurig op tijd. Ik ben er blij mee. Aanrader.

Prima pakket

Macramepakket voor een vliegengordijn gekocht. Mooie materialen en kleur en een duidelijke werkinstructie. Blij mee.

geweldig

super snelle levering. Kwaliteit precies zoals op de foto

Prima service en eerlijke communicatie

Helaas was niet alles leverbaar maar er werd eerlijk over gecommuniseerd en een alternatief aangeboden.

Leuke verrassing

Mijn bestelling werd vlot geleverd. En bij het uitpakken bleek en er ook nog een kleine attentie in de doos te zitten. Wat een leuke verrassing!

Ik was blij verrast met de snelle bezorging en daarna met het volledige pakket. Alles klopte. Perfect!

Goed meegedacht!

Ik kon op de website niet de kleur vinden die ik wilde, terwijl die kleur wel bestaat. Jullie hebben dat heel goed opgezocht en besteld en er een telefonische bestelling van gemaakt.

Goedemorgen service

Is goed

Ik ben tevreden over de bestelling, de mail terug en de bezorging was heel goed, ik hoop in de toekomst nog meer te bestellen.

Ervaren

Vindt het leuke patronen en duidelijk

Goede service!

Fantastische wolwinkel

Een wolwinkel die veel workshops organiseert waar een gezellige en gemoedelijke sfeer heerst. Grote keuze aan garens en voorbeelden. Vakkundig en vriendelijk personeel. Gewoon.....een hele leuke wolwinkel.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven