Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar.

Goed product, volgende dag al in huis.

Prima!!

Veel variatie in deze prachtige winkel van binnen! Maar van buiten mag deze wolwinkel wel meer uitstraling krijgen! Het is zeker de moeite waard om daar meer aandacht aan te besteden.

Fijn dat er zulke handwerkwinkels zijn

Kleine bestelling gedaan. Fijn dat ze een houten punniknaald hebben. Deze is ook erg fijn. Snel geleverd.

Alles klopt

Snelle levering, herbruikbare verpakkingen wat goed voor het mileu is. Bestelling compleet en een leuk extra.tje. In 1 woord perfect.

Haakpakket

Snelle levering, goede beschrijving, goed verpakt. Kortom: ik ben tevreden! Nu nog haken ;-)

Super goed

Geweldig goede keuze en snelle levering keurig verpakt.

Super gaaf wolcafe

Ongelofelijk behulpzaam tijdens workshop Goeie producten fijne omgeving om iets nieuws te leren en zeker ook inspirerend. Voor mij een aardig eindje uit de buurt anders zou ik er denk dagelijks zijn om wolletjes en andere accessoires aan te schaffen/proberen

Snel en correct

Ik was verrast dat ik zo snel mijn bestelling mocht ontvangen. Deze was helemaal correct. De beschrijving die erbij zat was helder en zeer helpend

Super service

Ik had de verkeerde kleur garen in mijn pakket besteld. Ze hebben met mij meegedacht en samen tot een besluit gekomen waardoor ik de juiste kleur inmiddels in mijn bezit is. Top service.

Fijne snelle webwinkel.

Fijne winkel om zaken mee te doen.

De ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed. Het product was uitverkocht. Ik heb gebeld naar de winkel. En ze gingen het meteen voor mij bestellen. Ik Had binnen een week in de brievenbus liggen.

Mooi compleet pakket, heerlijk zachte wol (helaas net te laat voor de kleur die ik had gewild maar een mooie 2e keuze).

Prima eerste ervaring.

OK

Ben heel tevreden

Prima muziekdoosjes en snelle levering (2 werkdagen) ervan.

Snelle en goede levering, mooie producten

Snelle en goede levering, mooie producten

Zou niets willen veranderen

Communicatie met mail is prima en eventuele adviezen

Goede uitleg, snel verzonden

Ga zo door

Heel tevreden.

Mijn bestelling was er vlug en naar wens.

snelle levering!

Ik kreeg de producten heel snel thuis en in uitstekende staat! Ik bestel zeker meer!

Snelle service,goede producten! Zeer tevreden!

Verkeerde kleur wol besteld. Zonder problemen retour gezonden en supersnel het bedrag weer op mijn rekening ontvangen. Goede service.

Snelle levering en fijn contact

Labels die ik besteld heb zijn mooi, kwamen ook snel aan. Toen er iets niet leverbaar was, heb ik fijn contact gehad met de klantenservice om te overleggen. Er werd snel gereageerd en meegedacht.

Goed en snel

Snelle levering met goedkope verzendkosten voor een kleine bestelling. Ga ik vaker bij bestellen!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven