Ruime keuze van goede kwaliteit, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Op zoek naar een ergonomische haaknaald kwam ik bij jullie uit. Ruime keuze uit kwaliteitsproducten, leuke prijzen en supersnelle verzending! Ben er blij mee en kom zeker terug!

Snel verzonden en prachtig ingepakt

De service was super snel en wat ik had besteld ook nog eens als een prachtig cadeautje ingepakt. Ik had aangegeven dat het voor een jarige was dus ik was daar heel blij mee! Topservice

Snelle en goede services

Bestelling werd snel verwerkt. Bleek onvoldoende op voorraad (ik had ook heel veel besteld!), maar netjes een e-mail ontvangen en na telefonisch contact is de bestelling wat aangepast en de volgende dag werd het bezorgd.

Snel en vriendelijk

Had mijn bestelling afgehandeld toen ik bedacht dat ik nog iets vergeten was. Opgebeld, zeer vriendelijk geholpen en alles bijzonder snel geregeld. Ik blijf hier zeker klant!!

Snel en klantgericht

De bestelling was snel geleverd. De beschrijvingen zijn heel duidelijk en genoeg materiaal. Ik zal zeker meer gebruik maken van de site

Aankoop

Super snelle levering super tevreden

Bestelling.

Zeer snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering, luchtdicht verpakt. Zo een mooi klein formaat pakje

Prima levering

Het tijdschrift werd goed afgeleverd inclusief een kleine attentie. Online contact ging snel en fijn, nadat ik een foutje in mijn huisnummer had gemaakt.

Werd gehoor gegeven aan mijn verzoek, verzending super snel, gewoon goed!!!

Snelle levering van goede kwaliteit

Ruim assortiment van goede kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering in degelijke verpakking. Transparante goed te volgen navigatie op website. Veel informatie over produkten.

Goede communicatie

Er was iets niet op voorraad en ik werd snel op de hoogte gebracht. Kon toen iets anders uitzoeken of annuleren, heb een andere kleur uitgekozen. goede service.

Levering goed, uitleg patroon zeer matig

Site overzichtelijk en bestelling vlot en netjes geleverd. Uitleg patroon dekentje Zoo zeer matig. Zelfs een meer ervaren persoon naar laten kijken die er ook niet in een keer uitkomt. Voor materiaal kan je gerust bestellen, qua patronen zou ik verder zoeken.

Betrouwbaar en attent

Snelle levering, altijd goede kwaliteit en veel keuze.

bestelling prima geleverd

Supersnelle levering

Mijn eerste bestelling hier werd al de volgende dag geleverd. Veel keuze ook. Ga hier zeker nog bestellen in de toekomst.

Goede service snelle levering

Prima geholpen

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en goede communicatie

De producten werden snel geleverd. Er was een bepaalde kleur wol niet op voorraad, ze kwamen met een goed alternatief, dus dat werd prima opgelost De communicatie was helder, netjes en goed.

De door mij bestelde labeltjes waren niet meer allemaal voorradig. Daar kreeg ik een mailtje over en de paar dagen dat de levering langer duurde, klopte exact. Mooie labeltjes, van stevig materiaal.

Snelle service.

Zeer mooi labels, precies zo als ik het wou

Besteld en volgende dag in huis

Snelle en duurzame verzending.

Wat betreft de kleurenfoto van de wol, viel de kleur in het echt bruiner uit, dan het groen dat ik in gedachten had. Dus wat fotografie van de wol betreft, is er nog wel wat verbetering gewenst. Voor de rest een prima website en service.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven