Heel snelle en correcte levering

de go handmade bohème wol is heel leuk om mee te haken. Wel vrij fragiel om los te maken indien je een rij verkeerd haakte. Voor de rest prima! Jammer dat dit garen niet in België te verkrijgen is om te kopen in een fysieke winkel.

Hele mooie producten Prima en snelle levering

Hele mooie producten Prima en snelle levering

Super service en patronen

Snelle levering van het pakket. Er een mooi extra patroon bijgekregen voor polswarmers. Deze heb ik gemaakt en patroon is goed en duidelijk! Zeker een aanrader

Vlotte levering. Duidelijk patroon.

Alles verliep naar wens

Uitstekende site!

Super blij met Wolcafe. Leuke haakpakketten, duidelijk informatie. Als beginnende haker (in mijn geval) kon ik ook de beginnerscursus erbij bestellen waardoor ik de basis informatie over de steken kon bestuderen. Daar waar de meeste webshops voor mijn gevoel nog wel eens de mist in gaan is de verzending maar in dit geval hier ook punten op gescoord! Zo maakte Wolcafe gebruik van een doos die al eens gebruikt is en deze doos was precies goed op maat van wat ik besteld had. Zeker de moeite waard en ik zal absoluut nogmaals een bestelling plaatsen.

Heel leuk en compleet haakpakket.

Heel leuk en compleet haakpakket.

Snelle en zorgvuldige service

Snelle en zorgvuldig service

Goede service!

Na een vraag over mijn bestelling, kreeg ik binnen een uur al reactie per e-mail! Heel erg fijn!

Mijn bestelling meteen de volgende dag ontvangen!

Snelle levering prima service

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Mooi verpakt. Prima service

Doen wat ze beloven!

Online wol uitgezocht. Toen de winkel gebeld of het op voorraad was. Dat was niet het geval maar ze zouden die dag een bestelling plaatsen bij de leverancier in Italië. Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. Anderhalve week later zou ik mijn online bestelling in huis hebben, en dat was ook zo! De bolletjes wol zaten in een stevige doos, was goed verpakt. Kortom: Wolcafe is een aanrader!

Mooie wol, snelle service

Mooie wol, netjes en snel bezorgd

goed product, goede verpakking en verzending, scherpe prijzen

Veel keus, goede producten, het werd mooi verpakt, snel verzonden en al met al zeer scherpe prijzen

Fijne,goede ervaring

De snelle correctebehandeling met een extra vraag direct en goed behandeld voor een eerste keer bestellen goed afgehandeld

Snelle levering met zorg ingepakt

Alles wat ik besteld had was er, netjes gesorteerd, met op de zakjes geschreven wat de inhoud was en de garens met hetzelfde verfbadnr. De spullen waren heel economisch ingepakt, toen ik de doos ontving dacht ik dat daar niet alles in kon zitten. Maar dat was zeker wel het geval.

Snelle bezorging. Mooi wol

Pakket werd heel snel geleverd. Het patroon heb ik nog niet uit kunnen proberen omdat het een kerst kado is maar de wol is super mooi en zacht

Zeer snelle levering

Uit het grote assortiment was het moeilijk kiezen. Toch een keuze gemaakt en mijn bestelling werd zeer snel bezorgd.

Snelle en goede service

Ik had iets anders besteld dan mijn bedoeling was. Op mijn mail werd snel en vriendelijk gereageerd. De oplossing werd heel snel afgehandeld.

duidelijke website

goeie produkten, makkelijk bestellen, snelle levering

Fantastisch top klantenservice

Er was te weinig wol op voorraad. Ik kreeg meteen een apart mailtje erbij over het aantal bij te bestellen bollen met betaallink. En de hele bestelling in 1 x opgestuurd. Super snel in huis en 1 x verzendkosten. Fantastisch dat de klantenservice zo met je mee denkt. Super behulpzaam en vriendelijk.

Ze doen wat ze zeggen

Gewoon goed

ze doen niet moeilijk

Als er wat is of het een verkeerde patroon is mee gestuurd of je vragen over iets of het is tijdelijk niet leverbaar Wolcafe lost het gewoon voor je op met vriendelijke mensen aan de telefoon of je krijgt een mail van ze Wolcafe.nl is gewoon TOP

Blij met deze winkel!

Mooie spullen, super vriendelijke eigenaresse, goede en duidelijke website!

Prima service.

Macramegaren snel geleverd. Alle kleuren die ik nodig had op voorraad. Top.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven