Goede service en bij een probleem lossen ze het direct op.

Lossen direct een probleem op

Goede service en goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

super

heel snelle levering, een presentje erbij, netjes verpakt

vertraagde levering

helaas was mijn bestelling te laat en had ik geen sintcadeau verder geen bevestiging wanneer het wel geleverd zou worden. verder is de communicatie van wolcafe voldoende en persoonlijk

Matig

Ik had een pakket verwacht, netjes verpakt in een mooie doos om cadeau te geven De doos waar alles in zat was ook onzorgvuldig en slordig dichtgeplakt Jammer. Ook vind ik de werkbeschrijving beknopt

Prettig geholpen!

Fijne telefonische klantenservice, pakket netjes ingepakt, fijne ervaring!

Prima wil en mooi. Jammer dat hij niet op voorraad was duurde wat lang.

Ik heb gebeld en werd netjes te woord gestaan. Ik was ongeduldig ze noden aan voor andere kleur. Masr dat wilde ik niet. Hij is nu bijna af. Breit heerlijk

Prima wil en mooi. Jammer dat hij niet op voorraad was duurde wat lang.

Wilde een kant en klaar haakpakket bestellen, maar dan met ander garen. Totaal geen probleem, en snelle levering.

Makkelijk te vinden op de website waar ik nodig had. Gemakkelijk te bestellen en in goede orde ontvangen. Wat wil je nog meer?

Snelle levering met precies wat we nodig hadden.

Ik kreeg mijn pakje heel snel. Ook fijn: het garen was vacuum verpakt zodat het pakje door de brievenbus paste. Goedkoper én je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ik kom vast nog eens shoppen!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven