Snelle levering en heel tevreden.

Mooie wol en prijs kwaliteit is heel goed

Bestelling goed te volgen en op tijd geleverd

Snelle levering, leuke produkten

Prettig geholpen, prachtig assortiment. Ik kom zeker nog een keer terug.

Ik werd prettig geholpen en kreeg goed advies voor wat betreft de kleuren en de te gebruiken naalden.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Alles netjes verpakt en goed verzonden, enige nadeel: duurde bijna een week voordat ik het in huis had.

Snelle levering, prima verpakt.

Het bleek dat een dan de door mij uitgekozen kleuren niet meer leverbaar was. Ik kreeg een vriendelijk mailtje hierover, heb een andere kleur uitgezocht en mijn wol was snel en keurig verpakt geleverd. Blij mee!

Vlotte levering en ben enthousiast

Leuke ervaring met bestellen online, snelle levering en mooie haakpatronen.

Alles mooi ingepakt Leuke patronen

Vriendelijk en snel

Op een vraag van mij werd snel gereageerd. Alles werd vervolgens vlot geleverd.

Snelle verzending en goed product!

Snelle verzending en goed product

Uitstekende service

Makkelijke website voor bestellingen Snelle bezorging

Helemaal prima!

Bestelling werd snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima!

snelle service

product wordt snel geleverd en is goed verpakt

netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden mbt het verzenden van mijn bestelling

bamboe breinaalden

Breien heerlijk!

snel geleverd en voldoet aan de verwachting

vond het een beetje slordig dat de oogjes en stekertjes los bij het garen zaten. Je moest alles uit de zak halen om het te zoeken. Bij bestellingen bij andere zaken zit het het altijd netjes in een klein zakje bij elkaar. Dat viel me tegen, Verder.. mooie pakketten.

Super leuk haakpakket besteld. Die de volgende dag gewoon al geleverd werd. Echt top.

Snel geleverd, mooi pakket

Het ging wat moeilijk met de bank! Maar het is gelukt,vond dat ik het heel snel in huis had!! En een prachtige kleur! Voor mijn sleutelhanger project te dik,maar 4 mm in hetzelfde materiaal is lastig te vinden! Dus ik ben super tevreden en ik maak er een mooi wandkleed van! Bedankt,en tot bestellen! Gr Anja

Snel geleverd en netjes verpakt

Goede ervaring

I.p goed geregeld, maar ik zou graag door jullie geïnformeerd zijn dat het afleveren wat langer duurde dan beloofd.

Niet op de hoogte houden

Slecht,,op de website staat dat het voorradig is ,dan bestel je en er komt niks .Niet je zelf bellen en dan krijg je te horen dat het niet voorradig was . Ze moeten beter de website bijhouden ..ik bestel hier niks meer

Altijd tiptop in orde

Bestelling loopt altijd vlot. Communicatie is perfect. Vriendelijk personeel.

Snelle levering, mooi materiaal

Super snel

De levering was super snel en alles ging gewoon goed! Producten waren ook precies wat ik ervan had verwacht

Wal 36

2871 BC Schoonhoven