Goede service en snel geleverd.

De bestelling is snel verzonden en de kleur van de bol kwam overeen met de website.

Goede kwaliteit, redelijke tot goede prijs

Fijne ordelijke en knusse website, leuke en brede collectie garen en patronen. Veel handige tools en brede keuze aan accessoires voor je brei/haak/... werkjes zoals knopen, veiligheidsogen en neuzen, mooie leren labeltjes om je werk af te maken als je dat wilt. Leuk dat er ook pakketten zijn, zelf ook wat besteld en kijk er naar uit om eraan te beginnen!

mooi patroon

Het patroon uittekenen mag wat duidelijker , misschien blokjes papier gebruiken.

Vlot geleverd

Snel en netjes ingepakt geleverd.

Super snel levering

Super snelle levering

Als je iets in je hoofd hebt om te maken, wil je zo snel mogelijk aan de gang. Ik had hele dikke breinaalden nodig. Een dag na mijn bestelling lagen ze al in mijn bus, zodat ik lekker kon beginnen

perfect

Ik had houten ringen nodig om pvc buis mooi af te werken. Dit is perfect gelukt.

Duidelijke keuze, snel geleverd

Omdat ik op dit moment niet naar de winkel kan komen was het fijn dit zo te kunnen bestellen

Wat een leuke CAL, de vierkante mandala. Een mooie garen cake ontvangen en vierkant opgehaald bij lokale winkelier. Fijn zo’n samenwerking.

Slecht

Nog altijd niks ontvangen

Ik heb op tijd gekregen wat ik had besteld!

Ik heb op tijd gekregen wat ik had besteld. Dus prima service!

Goed en snel geleverd top

mooie wol,maar ik mis bol in mijn pakket

jammer dat ik geen reactie krijg op mijn mail

Goed meedekend personeel

Snelle service en goed meedenkend personeel. Nog nooit een bestelling gedaan, nu een pakket voor een aapje en moest de haaknaald los bestellen. Heb er geen verstand van dus zomaar een maat gekozen. Ik werd gebeld met de vraag of dit wel klopte omdat de maat van de naald niet matchte met het pakketje. Super fijn!!

Fantastische service en prachtig materiaal

Deze site is geweldig

Besteld en kreeg heel snel gelverd

Kon net iets beter

Meer geschreven uitleg over de schade want foto's zijn niet altijd duidelijk en mensen met een beetje meer ervaring om de levering uit te voeren. Verder heel tevreden met mijn toestel hij werkt perfect en de ruimte groter dan ik dacht. Top

Snelle en correcte levering. Aanrader!

Snelle en correcte levering. Aanrader!

Ik had maar 2 bolletjes nodig. Deze werden de volgende dag geleverd. Top

leuk pakketje, goed verzorgd, snel bezorgd

Ik heb het js t en klaar haak pakketje als kadootje gegeven ! Zij was er super blij mee.

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Prachtige kwaliteit, goede service en levering. Ben benieuwd naar de cal...

Uitstekend snelle levering , vriendelijk nu op naar de start op de 17e

Dank voor de snelle levering van mijn product. Pastte door de brievenbus eb was erg netjes ingepakt!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven