Vlotte en snelle levering

Heel tevreden voor de vlotte en snelle levering

Snel en nette levering

Snel en nette levering super blij met de producten

quick delivery

My order arrived fast and complete.

Top levering

Snelle levering en prachtig resultaat

Mooi pakket, snelle levering, goede beschrijving van het patroon

Snelle levering, goed patroon, mooi pakket

Super pakket!

Snelle levering, goede omschrijving en mooie garen!

Uitstekend verzorgt en snelle verzending

Uitstekende verzorging, afhandeling en snelle verzending

Erg snelle beantwoording via mail

Ik stelde een vraag via de mail en nog dezelfde dag werd die naar tevredenheid beantwoord.

Gemengde gevoelens

Jammer dat de voorraad niet klopte. Bestelling tot drie keer aan toe via mails moeten veranderen. Wel vriendelijk en behulpzaam. Ik wacht nog steeds op een antwoord op mijn laatste mail.

Snel geleverd en mooie wol

Via de overzichtelijke webside besteld en vervolgens is mijn bestelling vlot en goed verpakt geleverd. De wol is een goede kwaliteit en het patroon erbij duidelijk genoeg.

Correct!!!

Super er was iets niet maar wel wat er op lijkt. Kreeg keurig een mail terug geantwoord maar blijkbaar was mijn mail niet goed verzonden. Hierna werd ik nog gebeld. Heel erg fijn!

Prettig en snel

Overzichtelijke website, veel keus en een snelle afhandeling

Sorry

Sorry er is iets mis gegaan , ik ben te voorbarig geweest , excuses daar voor , is wel een mooie winkel .

Uitstekend!

Mijn bestelling was erg leuk ingepakt en verstuurd naar België. Super snelle levering, mijn moeder was zeer verrast. Ook het garenpakketje vond ze ze ontzettend leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede, zorgvuldige verzorging!!

N.a.v bezoek aan het wolcafé wilde ik meerdere dingen bestellen. Dit verliep bijzonder prettig!

Goede ervaring

Snelle levering en duidelijke uitleg

Keurige service.

Voor de eerste keer besteld bij wolcafe. Netjes verpakt patroon goed uitgelegd. Ik ga hier vaker bestellen.

Ik vind het een fijne winkel online maar ook de winkel zelf daar wordt je goed geholpen.

op tijd geleverd en netjes aangekomen

Ik kan er niet zoveel over vertellen bij het bestellen van magazines. Buiten dat het allemaal keurig op tijd is geleverd

Snelle correcte levering.

Kleur uitzoeken

Laatst 21 Sept heb ik contact gehad met een medewerker van Wolcafe, daar ik de kleur van een te bestellen vestje om te breien niet goed op de site kon zien. Medewerker (Patricia ), heeft samen met haar collega's gekeken en mij een fotootje gestuurd met wat hun de mooiste combinatie vonden. Ik heb de wol besteld en ben super tevreden. Top medewerkers bij Wolcafe zijn vriendelijk en denken echt met je mee. M.vr.gr Franka Hoevenaar.

Netjes geleverd en de bestelling kunnen volgen. Toen ik het pakketje open maakte was als verrassing alles netjes en superleuk ingepakt. Echt super gedaan.

mooie kwaliteit, correcte levering

Mooie kwaliteit, heel blij mee

Correct

Prijs en keuze prima, levering snel

Uitstekende service

Ik had bij de bestelling iets vergeten. Op mijn mail daarover werd snel gerageerd en mijn fout gecorrigeerd. Uistekend materiaal waar ik enthousiast mee aan de slag ga.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven